Nieuws Financiën

Modezaak Cecil Store in Rijssen overgenomen

De Cecil Store aan de Haarstraat in het centrum van Rijssen is deze week overgenomen door Fred en Herma Stoel uit Den Ham. Dat meldt de Twentsche Courant Tubantia.

Van onze redactie 4 november 2016

Kledingwinkel 6

Eigenaar Sjoerd-Jan Reinders die de winkel in Rijssen in 2006 opende is te druk met zijn eigen bedrijf. Hij heeft het stokje daarom overgedragen aan het echtpaar Stoel.

Gezelligheid

Het echtpaar Stoel heeft al een vestiging van de damesmodewinkel in Ommen en neemt ook een zaak van Cecil in Raalte over. "We zien het ondernemen als een verrijkend avontuur voor ons gezin", zegt Fred Stoel, de nieuwe eigenaar.

"We zijn met een twee- en een drieling in huis wel wat gewend en schieten niet meteen in de stress als het druk wordt. Daarbij willen we iedere klant vooral als mens bereiken door een speciale benadering. Klanten kunnen indien gewenst advies krijgen, onder het genot van een kop koffie. We willen de gezelligheid van vroeger terug in de winkel."

Personeel

Het personeelsbestand, dat in Rijssen uit drie medewerkers bestaat, is ook door het echtpaar overgenomen. Herma heeft de dagelijkse leiding over het personeel en gaat over de inkoop van de kleding. Fred regelt alle zaken eromheen.