Nieuws Financiën

Nieuw op New Business Radio: De Beursvloer

New Business Radio start vanaf woensdag 6 april met het nieuwe radioprogramma De Beursvloer. In het programma gaan presentatoren Ron Lemmens en beursexpert Bart Peters maandelijks in op wat er zich afspeelt achter de schermen van de beursvloer.

Van onze redactie 31 maart 2022

Bart Peters Ron Lemmens New Business Radio

Presentatieteam Ron Lemmens (rechts) en beursexpert Bart Peters. Foto: New Business Radio

Wie zijn de spelers op de beurs? Welke spelers komen eraan? Wat zijn hun groei- en toekomstvisies en waar liggen de kansen in de markt? Dit en meer komt maandelijks aan bod in De Beursvloer. Met inspirerende studiogasten, analyses, achtergrondverhalen en anekdotes rechtstreeks vanaf de beursvloer.

''We leven momenteel zo vlak na corona alweer in een nieuwe turbulente tijd. Er gebeurt veel in de wereld en veel op de beurs!''

Ron Lemmens, New Business Radio

Een realistische inschatting van risico’s om over een lange termijn goed te beleggen

Bart Peters: ,,Perfect voorspellen wat aandelen van bedrijven op de beurs gaan doen is een utopie. Wat we luisteraars wel willen meegeven is het signaleren van kansen, ze goed informeren en zo een realistische inschatting te bieden van de risico’s om over een lange termijn goed te beleggen.”

,,We leven momenteel zo vlak na corona alweer in een nieuwe turbulente tijd. Er gebeurt veel in de wereld en veel op de beurs! Een interessante tijd om te starten met dit nieuwe programma op onze zakenzender, waarin we de macro economische ontwikkelingen en de gevolgen hiervan op de beursvloer nauw kunnen gaan volgen'', vult Ron Lemmens van New Business Radio aan.

Lees ook: Remy Gieling ontvangt Bas van der Veldt (AFAS) en BENR in De Ondernemer radio

Geert Baudewijns, ceo van cybersecuritybedrijf Secutec, te gast

De Beursvloer is vanaf woensdag 6 april elke eerste woensdag van de maand, tussen 14.00 en 15.00 uur te beluisteren op New Business Radio. In de eerste uitzending is Geert Baudewijns, ceo van cybersecuritybedrijf Secutec, te gast. Na de uitzending zijn alle interviews terug te luisteren via de website van New Business Radio en alle bekende podcast-kanalen.