Aangeboden door Euler Hermes

Branded Content Financiën

Nieuw: bescherm jouw bedrijf tegen wanbetaling

Wat doe je als je grootste klant onverwacht omvalt? De kans is groot dat hij je meetrekt. 25% van alle faillissementen in het mkb wordt veroorzaakt door wanbetaling van één enkele klant. De nieuwe online kredietverzekering Omzet Garant beschermt je tegen de gevolgen van onbetaalde rekeningen.

Theo Loth 3 december 2019

Euler Hermes Omzet Garant Scherm

Omzet Garant is in een oogwenk online af te sluiten. Zonder moeilijke en langdurige acceptatietrajecten. En zij is volledig ontwikkeld voor het mkb. ,,Wij willen het de ondernemer zo gemakkelijk mogelijk maken, zodat hij vooral kan blijven ondernemen, ook als een van zijn zakelijke klanten zijn rekening niet meer betaalt.” Dat zegt Ivo Zernitz, Directeur bij Euler Hermes, wereldwijd markt- en kennisleider in kredietverzekeringen, en bedenker van de innovatieve kredietverzekeringsoplossing Omzet Garant.
Kredietverzekeringen zijn traditioneel vooral gericht op de grotere bedrijven. Euler Hermes brengt ze nu ook binnen het bereik van kleinere bedrijven.

''Ondernemers met een zakelijke Rabobank-rekening kunnen in hun ingelogde omgeving eenvoudig de premie berekenen en de verzekering daarna zelf afsluiten''

Ivo Zernitz, directeur Euler Hermes

Binnen het bereik van kleinere bedrijven

,,Ondernemers denken in kansen en zijn bereid risico’s te nemen. Het komt nogal eens voor dat ze blijven leveren aan een minder goed betalende klant, omdat ze er sterk afhankelijk van zijn of gewoonweg om hun goede klantrelatie niet op het spel te zetten.“ Dat alles bij elkaar genomen maakt dat ondernemers onnodig risico lopen.

“Om deze ondernemers echt van dienst te zijn, moet je een heel laagdrempelige verzekering aanbieden, tegen een zeer gunstige premie. Vandaar deze nieuwe propositie, af te sluiten via het gebruiksvriendelijke klantensysteem van de grootste bank voor het mkb in Nederland. Ondernemers met een zakelijke Rabobank-rekening kunnen in hun ingelogde omgeving eenvoudig de premie berekenen en de verzekering daarna zelf afsluiten.”

Bescherming is gemakkelijk

Acht op de tien ondernemers krijgt wel eens een factuur niet betaald. Omzet Garant is ontworpen om MKB-bedrijven met een omzet tot 2,5 miljoen euro te beschermen tegen wanbetaling. Ook als ze in het buitenland zaken doen.

- Omzet Garant vergoedt direct 70% van je onbetaalde factuur;

- Afhankelijk van het uiteindelijke incassoresultaat keert Omzet Garant het restant uit tot maximaal 100% van het factuurbedrag;

- tegen een vaste lage maandpremie, vanaf 100 euro per maand.

Geef je mening over Omzet Garant

Euler Hermes is dan ook erg benieuwd naar jouw mening over Omzet Garant. Ga naar omzetgarant.nl en laat weten wat je vindt. Wij belonen dit met een gratis klantencheck van de kredietwaardigheid van je belangrijkste klanten.

Bereken je maandpremie eenvoudig op omzetgarant.nl.