Nieuws Financiën

Olster caravanbedrijf Ton Jansen sluit definitief

Het caravanbedrijf Ton Jansen Rekreatie in Olst stopt ermee. Het terrein van de gerenommeerde firma, die klanten uit noord-, oost- en midden-Nederland had, oogt verlaten. De hekken zijn dicht.

Martin Vink | Foto: Gerard Vrakking 1 maart 2016

Jansen gerard vrakking 1 1

Veel willen Ans en Hans Peusken, de eigenaren van Ton Jansen Rekreatie, over de sluiting nog niet kwijt. Volgens Ans hebben gezondheidsproblemen van haar man hen ertoe gedwongen de zaak dicht te doen. "Hans heeft in oktober vorig jaar een zware hartoperatie gehad. Half november volgde een herseninfarct."

Op hun website melden de Peuskens dat ook 'problemen van personele aard' hebben meegespeeld. Het echtpaar wil daar nu verder niet op in gaan.

Ans en Hans Peusken hebben bijna vijftig jaar in het bedrijf gewerkt. Bij de onderneming werkten op het laatst zes medewerkers.

WerkzaamhedenAndere bedrijven nemen de servicewerkzaamheden van Ton Jansen Rekreatie over. Alle klussen en het dealerschap van het caravanmerk Eriba gaan naar het bedrijf Mohocar in Ommen. Eigenaren van het merk Hobby kunnen voortaan terecht bij Holiday Sport in Lochem.