Nieuws Financiën

Zoek je investeerders of funding? Schrijf je in voor de Pitch!

Heb jij een hemelbestormend idee en zoek je investeerders? Zit je met jouw bedrijf midden in een crowdfundactie en kun je alle aandacht gebruiken? Dan zoeken we jou!

Jonathan van Noord 29 augustus 2023

Pitch funding de ondernemer live

Presentator Jonathan van Noord ontvangt wekelijks een nieuwe ondernemer voor de Pitch! Foto: Ruud Voest.

Deze maand is een nieuw seizoen van De Ondernemer Live van start gegaan, het kijkradioprogramma voor en met ondernemers. Naast een inspirerende hoofdgast is er wekelijks de ruimte om jouw bedrijf aan te prijzen. En wel in de vorm van een pitch.

Is jouw bedrijf toe aan de volgende stap, maar heb je nog geen geschikte financierders gevonden? Of zit je middenin een crowdfundingactie en kan je alle aandacht gebruiken om zonder zorgen het streefbedrag te behalen? Geef je dan nu op voor de Pitch!

Nieuw bij De Ondernemer Live: de Pitch!

Elke uitzending krijgt een gemotiveerde ondernemer de kans om live, in de studio, in één minuut aan het publiek te vertellen waarom het een uitstekend idee is om te investeren in zijn of haar bedrijf. Na afloop van de pitch is er ruimte om samen met presentator Jonathan van Noord dieper op het bedrijf, de plannen en de ondernemer in te gaan. Enthousiast geworden luisteraars hebben vervolgens de kans om in te stappen. Bovendien wordt van jouw pitch een artikel gemaakt op de website van De Ondernemer, dat je weer kunt delen om een stap dichterbij jouw droom te komen.

Zie ik jou bij de pitch? Geef je dan op via:

  • jonathan.van.noord@dpgmedia.nl t.a.v. PITCH
  • Geef in het kort aan om welk bedrijf het gaat en waarom jij op zoek bent naar funding
  • Vertel ook naar welke vorm van financiering je op zoek bent en tot wanneer deze campagne precies loopt. En wie weet… zie ik jou bij mij in de studio!

De Ondernemer live is elke dinsdag van het Mediapark in Hilversum tussen 11.00 en 13.00 uur live te zien op YouTube en de homepage van De Ondernemer en te horen via New Business Radio.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws