Nieuws Financiën

Webinar: de gevolgen van Brexit voor ondernemers

Heeft de Brexit gevolgen voor mijn onderneming? En wat voor maatregelen kan ik daartegen nemen? Ook in het MKB is de Brexit het gesprek van de dag. Alle reden voor een webinar, vrijdag 1 juli om 12.00 uur. Registreer je hier.

De Ondernemer | Foto: Pixabay 29 juni 2016

Brexit 3

De gevolgen van de uittreding van Groot-Brittannië uit de Europese Unie zijn nog niet goed te overzien. Wel zijn er veel vragen. Niet alleen in de politiek, maar ook bij ondernemers. Daarom organiseert De Ondernemer aanstaande vrijdag 1 juli een live webinar, in samenwerking met Ondernemerstraining.

Onder leiding van Quinty Danko, hoofdredacteur van De Ondernemer, laten tijdens dit webinar Fred Rutgers en Nico Klene hun licht schijnen over de Brexit. Fred Rutgers is ondernemer, adviseur en auteur en bovendien blogger bij De Ondernemer. Een voorproefje van zijn gedachten over de Brexit kun je onder andere lezen in deze blog. Nico Klene is senior-econoom bij het Economisch Bureau van ABN-AMRO en schreef al eerder over de gevolgen van de Brexit voor de Nederlandse economie.

Programma

Het webinar vindt plaats op vrijdag 1 juli, om 12.00 uur en duurt één uur. Meld je aan en volg vrijdag live het webinar, of bekijk het later op een tijdstip dat jou uitkomt.

Wil je niet meedoen aan het webinar, maar toch je stem laten horen? Op DeOndernemer.nl kun je via de poll reageren op de stelling of je ervoor vreest dat de Brexit jou geld kost.

Gerelateerde artikelen:

'Niemand weet iets van de gevolgen van Brexit'Twentse bedrijven voelen nu al negatieve gevolgen van BrexitLaat de Brexit niet het nieuwe excuus wordenOnvrede over Brexit: operadirecteur Mansfield wordt Nederlander'Nederlandse ondernemers moeten hoofd koel houden na Brexit'Kweker uit Boskoop: 'Brexit gaat me tonnen kosten'