Nieuws

Efteling introduceert verantwoorde snacks

Pretpark de Efteling in Kaatsheuvel gaat verantwoorde snacks serveren. Bezoekers kunnen sinds deze week in restaurant de Gulden Gaarde, gevestigd bij attractie Droomvlucht, terecht voor verse en verantwoorde snacks, maaltijden, salades en smoothies.

Van onze redactie 9 mei 2016

Het assortiment bestaat uit een divers aanbod aan onder andere natriumarme, glutenvrije, vegetarische en dieetgeschikte producten met extra aandacht voor voedingswaarden. Aanvullend hierop is het nieuw ontwikkelde picknickconcept de Gulle Knapzak. Hierbij biedt de Efteling met een speciale picknicktas de mogelijkheid om extra te genieten van de producten uit het assortiment in een van de vele picknickplekken in het groene park. Cateraar Maison van den Boer wil met zijn merk FoodforFun 'op verrassende wijze actief bijdragen aan geluksmomenten en gelijktijdig bewijzen dat gezond eten ook heel lekker kan zijn'.

RadboudUMCFoodforFun wil moet dit mogelijk maken met 'dagverse hoogwaardige gerechten en dranken, met zorg bereid en als beleving aangeboden'. FoodforCare is een nieuwe voedingsformule ontwikkeld in nauwe samenwerking met het RadboudUMC Nijmegen en Jonge (AYA) kankerpatiënten. De gerechten zijn bereid met verse, gezonde ingrediënten en bevatten belangrijke voedingswaarden die voor de individuele patiënt en zijn/haar herstel belangrijk zijn. De smaak, geur, voedingswaarden en portiegrootte zijn afgestemd op de verschillende patiëntengroepen. Gezond eten tegen een aantrekkelijke prijs voor zowel patiënt als bezoeker.