Nieuws Innovatie

Big Improvement Day: top van bedrijfsleven laat licht schijnen over de BV Nederland

Topmensen uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de overheid komen op 19 mei 2021 samen tijdens de Big Improvement Day (BID) om hun visie te geven op de status van de BV Nederland. Centrale vraag: 'Hoe staan we ervoor?’ Volgens de organisatie is het de meest positieve dag van het jaar.

Van onze redactie 18 mei 2021

BID BV nederland top ondernemers bedrijfsleven duurzaamheid educatie wetenschap

Topmensen uit het bedrijfsleven komen op 19 mei samen tijdens de Big Improvement Day. Foto: YouTube

BID is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een platform voor innovatieve ideeën, grensoverschrijdende ontmoetingen en vernieuwende samenwerking. ,,De Big Improvement Day (BID) is in 2008 opgezet vanuit de behoefte om positieve ontwikkelingen in Nederland te belichten en verder te brengen”, aldus de organisatie. ,,Wij geloven dat verfrissende ideeën ontstaan waar mensen uit verschillende sectoren met elkaar in contact gebracht worden.”

Hoe staan we er voor op gebied van Duurzaamheid, Ondernemerschap, Educatie en Leiderschap?

Op het centrale podium geeft de top uit het bedrijfsleven en de overheid workshops, keynotes en side-sessies. Sprekers zijn dit jaar onder anderen Prins Constantijn (Special Envoy bij Techleap), Staatssecretaris van Economische Zaken Mona Keijzer, journalist en opiniepijler Gijs Rademakers en Pieter Waasdorp, Directeur Ondernemerschap bij Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Wat gaat goed en wat kan beter? Hoe staan we er voor op gebied van Duurzaamheid, Ondernemerschap, Educatie en Leiderschap? BID werpt een licht op deze thema’s en hoopt een nuttige bijdrage te kunnen leveren aan samenwerking en vooruitgang in Nederland.

Lees ook: Waarom SVH het 'meest positieve bedrijf van Nederland' is

Livestream BID

Het volledige programma is te volgen via een livestream waarvoor je toegang kunt krijgen via de website van Big Improvement Day. Het ochtendprogramma is van 9:30 uur tot 12 uur. Het middagprogramma van 12 uur tot 15:35 uur. De dagafsluiting is van 15:35 uur tot 17:45 uur, die spectaculair belooft te worden, met onder anderen rapper en theatermaker Ali B.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws