Aangeboden door Maaspoort Den Bosch

Branded Content Innovatie

BrainHacks Live: de wereld van het nieuwe ondernemen

Donderdag 29 oktober kraken wij het brein van de persoon achter het succes samen met Jan van Setten, Giel de Winter, Arko van Brakel, Marco Hoogerland, Joost Leenders en Iris Gündel.

Van onze redactie 22 september 2020

Kampioen dag portret

Met vier topondernemers gaan wij de uitdaging aan: het hacken van hun uitzonderlijke ondernemersbrein. Niet omdat we nu ultieme succesverhalen hoeven te horen. We willen horen hoe deze mensen omgaan met verandering. Hoe wij hier sterker uit kunnen komen.

We willen ook weten hoe zij omgaan met weerstand, met onrust en gebrek aan perspectief. Wat is nou de sleutel tot ondernemerssucces in een ‘nieuwe’ wereld? Omdat soms één zin van een verhaal al het verschil kan maken.

''De wereld is volstrekt niet maakbaar, we hebben wel invloed op onze besluiten en hoe we onze talenten inzetten''

Arko van Brakel, spreker

De sprekers van BrainHacks Live

  • Jan van Setten is met reden één van de meest vooraanstaande businesssprekers in Nederland. Zijn kennis van leiderschap, verandering en klantgerichtheid maakt hem een absoluut expert én hij weet dat te combineren met een fantastische presentatie op het podium.
  • Giel de Winter is één van Nederlands grootste online persoonlijkheden en schreef geschiedenis. In 2018 bereikte hij een recordaantal volgers van twee miljoen met ‘zijn’ StukTV. Interactie met de kijkers is de basis van dit platform. Dit bleef niet onopgemerkt bij John de Mol. Giel is nu Creative Director Talpa Social.
  • Arko van Brakel zijn ondernemerschap gaat met vallen en opstaan. Sommige startups mislukken, terwijl andere een groot succes blijken. Van hoogconjunctuur naar laagconjunctuur, ten tijde van crisis en in welvaart, Arko is door alle fasen heen kansen blijven benutten om nieuwe ondernemingen op te bouwen en te doen groeien. Arko is uitgegroeid tot een waar expert op het gebied van ondernemerschap en succesformules.
  • Joost Leenders is mede-eigenaar van de Talent Academy Group. Hij is dagelijks actief als performance coach in binnen- en buitenland. Hij weet snel tot de kern te komen door te confronteren en te versimpelen. Hierdoor ontstaat absolute focus die tot gewenste topprestaties leidt. Joost is een gewilde coach in de wereld van topsport, entertainment en business.
  • Iris Gündel bundelde haar talent en ervaring in haar eigen bedrijf TAG Movement. Beweging creëren door het juiste leiderschap te koppelen in de nieuwe wereld. Als het om cultuurveranderingen gaat kan Iris door haar unieke talent en scherpe visie het absolute verschil maken voor iedere organisatie. Deze ondernemer, auteur, trainer en spreker een verbinder pur sang. Als ware BrainHacker begeleidt zij dit event.
  • Marco Hoogerland is de oprichter van De Talent Academy Group. Als performance coach staat hij al meer dan twintig jaar aan de zijlijn van successen van topsporters, artiesten, managers en ondernemers. Het gaat om het verbeteren van prestatiegedrag, jezelf dat zetje geven om in de volgende fase van je carrière te komen.

''De echte triggers en inzichten zitten vaak in de verhalen achter het succes, van de persoon achter de ondernemer''

Iris Gündel, begeleidt BrainHacks Live

De hemd van het lijf

De afgelopen tijd staat de wereld op z'n kop. De maatregelen treffen iedereen. We strijden gezamenlijk voor de volksgezondheid. Het vraagt extra aanpassingsvermogen. Hoe blijf je in de juiste beweging? Of vind je juist een andere balans nu? Wat ga jij zeker anders doen? We willen samen komen! Wij willen de sprekers het hemd van het lijf vragen en juist nu met elkaar deze inzichten kraken om te komen tot actie!

Omdat we met elkaar meer weten.

Omdat we samen sterker staan.

Kaarten voor BrainHacks Live bestel je hier

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.