Advertorial van VersLokaal - De Buurman

Advertorial Duurzaamheid

Lokaal, makkelijk en vers eten? Dat kan met deze Zwolse maaltijdbox

Verse producten van lokale boeren voor een eerlijke prijs: dat is het initiatief ‘De Buurman’ in een notendop. Sinds kort scoor je hier overigens ook een verse én gezonde maaltijdbox uit jouw regio, zonder abonnement.

Jeroen en Marloes Stegeman 18 januari 2023

Verslokaal de buurman

Lokaal, makkelijk en vers eten? Dat kan met deze Zwolse maaltijdbox. Foto: De Buurman -VersLokaal

Aan het roer staan Jeroen en Marloes Stegeman. Zij groeiden beiden op een boerderij op. „We zijn daardoor allebei van huis uit gewend om goed te eten, met pure producten van lokale boeren en telers, maar ook uit de moestuin van onze ouders”, vertelt Jeroen. „We weten als geen ander hoe belangrijk gezond, gevarieerd en eerlijk eten is. En dat wanneer de boer een eerlijke prijs ontvangt voor zijn product, hij zich kan blijven ontwikkelen en verduurzamen. In ruil hiervoor krijgt de klant dan weer een smaakvol, eerlijk en puur product.”

Eerlijker voedselsysteem

Al deze idealen komen samen in de twee VersLokalen van De Buurman in Zwolle Centrum en Zwolle Berkum. Hier koop je verse producten van lokale boeren voor een eerlijke prijs. Maar daar stopten de twee niet, als het gaat om het opzetten van een beter voedselsysteem. „Mensen hebben steeds minder tijd om een gezonde, verantwoorde maaltijd op tafel te zetten. Daarom bieden wij nu ook maaltijdboxen aan, vol verse producten uit jouw regio en ingrediënten op maat.”

Lokaal, makkelijk en vers eten? Dat kan met deze Zwolse maaltijdbox. Foto: De Buurman -VersLokaal

Maaltijdbox met korting

Hoe het werkt? „De klant selecteert een maaltijdbox naar keuze en ontvangt daar meteen een lekker recept bij. Zo zet hij in dertig minuten een smaakvolle, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel.” Het ondernemersduo wordt daarin ondersteund door een culinair team met onder andere een diëtiste, om zo voor de juiste verhoudingen en samenstelling van de maaltijden te zorgen. Ook interessant: de klant zit niet vast aan een abonnement en kan elke week beslissen of hij zin heeft in zo’n nieuwe maaltijdbox.

„Je zit niet vast aan een abonnement en kunt elke week beslissen of je zin hebt in een nieuwe maaltijdbox”

Jeroen en Marloes Stegeman, eigenaar twee VersLokalen van De Buurman

Wil je de maaltijdbox van De Buurman eens uitproberen? Op je eerste box ontvang je twintig procent korting. Daar krijg je ook een mooie duurzame tas bij cadeau. „Zo help je niet alleen de lokale boeren, maar zet je ook zelf een heerlijke en eerlijke maaltijd op tafel”, sluit Jeroen af.

Probeer een Maaltijdbox met 20% korting

Het wordt tijd om iets positiefs te verspreiden, iets waar de wereld gezonder, duurzamer en vrolijker van wordt: Elke week gezonde en lekkere maaltijden. Je kookt het lekkerste zelf, dankzij onze duidelijke recepten. Meld je hier aan en probeer de maaltijdbox van De Buurman de eerste week met 20% korting en ontvang ook nog eens een stoere jutte tas cadeau bij de eerste levering.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.