Nieuws Duurzaamheid

De Bijenkorf en duurzaam bezorgplatform Packaly slaan handen ineen

Bezorgplatform Packaly en warenhuisketen de Bijenkorf slaan de handen ineen en gaan CO2-neutraal per fiets bezorgen naar de klanten van het warenhuis. Packaly gaat dezelfde dag pakketjes bezorgen voor alle filialen van Bijenkorf.

Van onze redactie 19 januari 2022

Bijenkorf packaly duurzaam bezorging fietsbezorging

De Bijenkorf Amsterdam. Foto: ANP

Packaly is een duurzaam platform voor on-demand, same-day en next-day bezorging met de nadruk op duurzaamheid. Het platform focust zich op een duurzame aflevermethode en sluit hierbij fietsbezorgers aan om pakketten zo snel en duurzaam mogelijk bij klanten af te leveren. ,,Met Packaly worden bestellingen vanuit onze winkels met de fiets thuisbezorgd en daarom is het een mooie toevoeging aan onze duurzame bezorgmethodes", zegt Christiaan Mourik van de Bijenkorf. ,,Ook draagt het bij aan ons grotere doel om in 2040 volledig CO2-neutraal te opereren.”

Lees ook: 'Bijenkorf komt in handen van Thaise Central Group'

Enorme stap vooruit voor duurzame leveringen

Axel Dekker van Packaly voegt daar met gepaste trots aan toe dat zijn bedrijf al 3 jaar voor de grootste retailers van Nederland werkt. ,,We zijn erg blij dat de Bijenkorf de duurzame oplossing van Packaly kiest om zo snel en zo precies mogelijk te bezorgen bij hun klanten. We geloven dat de samenwerking met de Bijenkorf een enorme stap vooruit is voor duurzame leveringen.”

De samenwerking tussen Packaly en de Bijenkorf start in Amstelveen, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Utrecht. Het biedt klanten in een straal rondom de winkel een duurzame bezorgoptie met de fiets, als er voor 14.00 uur dezelfde dag wordt besteld.

Vanaf vandaag altijd op de hoogte met het laatste nieuws voor ondernemers. Rond lunchtijd in je mailbox!

Ontvang iedere ochtend onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws