Nieuws Duurzaamheid

Meer dan honderd bedrijven willen systeemverandering en starten Change INC.

Meer dan honderd bedrijven zijn, samen met DuurzaamBedrijfsleven, de community 'Change INC.: voor meer vertrouwen in de toekomst' gestart. Change INC. laat zien hoe veel bedrijven de toekomst vandaag al in de praktijk brengen, hoe ze hun klassieke businessmodellen veranderen en hoe ze daar succes mee boeken.

Van onze redactie 20 mei 2020

Change Inc duurzaamheid

Yoeri van Alteren, oprichter en directeur DuurzaamBedrijfsleven, en initiatiefnemer van Change INC. hangt ook zelf steden vol met Change-affiches.

Morgen wordt vandaag bedacht: systeemverandering en samenwerking zijn key

Change INC. brengt in beeld 'dat de toekomsteconomie dichterbij is dan we denken'. Bedrijven die vandaag al de oplossingen voor een betere toekomst ontwikkelen worden verbonden door Change INC. Daarnaast krijgen ze een podium op het platform voor het bedrijfsleven van vandaag én morgen.

Yoeri van Alteren, oprichter en directeur DuurzaamBedrijfsleven: ,,Deze coronatijd heeft ons duidelijk laten zien dat snelle verandering wel degelijk mogelijk is. En noodzakelijk. We maken ons zorgen over de toekomst en zijn bang voor een economische crisis. Met Change INC. wil ik vertrouwen wekken in de toekomst. Morgen wordt vandaag bedacht."

Lees ook: Online tool adviseert ondernemer in 15 minuten hoe te verduurzamen

Van HAK tot Grolsch, van Jaarbeurs tot Protix

Change INC. bestaat uit honderd 'toekomstmakers', waaronder DSM, Grolsch, Rabobank, Zwitserleven, HAK, Protix, Faber Halbertsma Group en Plus Retail. Veelbelovende scaleups, die ook veel snelheid geven aan de toekomst, als Lightyear One, LandLife Company en True Price zijn aangesloten, net als koplopers als Meiny Prins, Louise Vet, Annemieke Roobeek, Jaap Korteweg en Roland Pechtold.

,,Met Change INC. hebben we de belangrijkste toekomstmakers verbonden. En met Change-inc.com kan iedereen onderdeel worden van die toekomst. Hoe breder de community, hoe groter de impact", aldus Yoeri van Alteren.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.