Podcast Duurzaamheid

Innoveren voor een duurzame toekomst: ondernemers KVK Innovatie Top 100 vertellen

In tijden van corona neemt de roep om duurzaam ondernemerschap toe. Maar hoe slaag je daarin? Presentator Paul van Liempt gaat samen met zijn co-host Ruud Koornstra hierover in gesprek met twee bijzondere innovatieve koplopers. In deze aflevering uit de serie KVK-podcasts laten ondernemers Maurits Groen (Kipster) en Jeroen Willemsen (Ojah) zien hoe zij succesvol ondernemen en bijdragen aan de eiwittransitie.

Presentatie: Paul van Liempt 12 augustus 2020

Omdenkers. Dwarsdenkers. Ondernemers uit het mkb met een neus voor innovatie, met lef en doorzettingsvermogen. Ook in deze tijd. Hoe gaan ondernemers om met de crisis? Wat betekent het voor henzelf en voor hun bedrijf? In de podcasts van Kamer van Koophandel (KVK) komen ondernemers aan het woord die hebben aangetoond innovatief te zijn.

De KVK heeft als missie om de groei van bedrijven te stimuleren. Innovatie is daarom één van de belangrijkste pijlers. Die pijler uit zich onder meer in de Innovatie Top 100, de jaarlijkse innovatie-etalage waarin een vakjury inspirerende best practices presenteert. Dit jaar voor de vijftiende keer.

Innovatie gloeilampen duurzaam

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.