Nieuws Innovatie

eVision beloond met Haagse ondernemersprijs Zilveren Ooievaar

eVision is door de gemeente Den Haag en de Rabobank regio Den Haag uitgeroepen tot winaar van de Zilveren Ooievaar, een Haagse ondernemersprijs. Het bedrijf versloeg tankstation annex autowascentrum B. Kerkhof & Zn. en The Penthouse - Haagse Toren.

Van onze redactie 12 september 2016

Karsten Klein overhandigt Zilveren Ooievaar 2016 aan Neil Currie en Gijsbert de Regt van e Vision Industry Software

"De ondernemersprijs van de gemeente Den Haag zien we als een buitengewone waardering voor onze medewerkers", aldus Neil Currie, medeoprichter van eVision. "Zij hebben onze enorme groei van de afgelopen jaren namelijk mogelijk gemaakt. Afkomstig uit 25 verschillende landen voelen de meeste van onze mensen zich al snel thuis in een internationale stad zoals Den Haag. We dragen deze typisch Haagse prijs dan ook graag op aan onze medewerkers en onze klanten."

Versimpelen

Volgens wethouder en juryvoorzitter Karsten Klein was de jury onder de indruk van de forse groei, bedrijsvoering en samenwerking bij eVision. "Door moeilijke processen toegankelijker te maken en te versimpelen, zorgt het bedrijf ervoor dat er wereldwijd veiliger en efficiënter wordt gewerkt. Daarnaast heeft het bedrijf fors geïnvesteerd in het werkplezier van de medewerkers. Niet alleen door sportmogelijkheden - een eigen fitnessruimte - en gezond eten aan te bieden, maar ook door een innovatieve en aantrekkelijke kantoorruimte in te richten."

Verder hebben de oprichters en eigenaren volgens de jury in een moeilijke tijd visie en lef getoond om het bedrijf op te richten. "Daarmee zijn zij in staat gebleken om een mondiaal opererende onderneming op te zetten, die de grootste bedrijven ter wereld helpt om veiliger en efficiënter te werken. Met recht een bedrijf om trots op de zijn."