Aangeboden door De Regelmeisjes

Branded Content Groei

Rotterdamse ondernemer Kirsten verovert Amsterdamse markt: ‘Doorgaan, waar anderen stoppen’

Dat Kirsten van Schaik (34) van regelen houdt, is een understatement. En zij niet alleen. Inmiddels zijn er zo’n 50 Regelmeisjes die het bedrijven een stuk makkelijker maken. ,,Gooi het over de schutting en wij gaan het voor je regelen.” Per 1 februari van dit jaar opende de Rotterdamse ondernemer een tweede kantoor in Amsterdam.

Esmee Weerden 27 juni 2023

De regelmeisjes amsterdam rotterdam 3

Rotterdamse ondernemer Kirsten verovert Amsterdamse markt: ‘Doorgaan, waar anderen stoppen’. Foto: De Regelmeisjes

Het ondernemersavontuur van Kirsten begon zes jaar geleden. Als regelmeisje in een strandtent hield ze heel wat ballen hoog. Van het regelen van vergunningen en de marketing en communicatie tot het organiseren van evenementen zelf; Kirsten draaide haar hand er niet voor om. ,,Ik had de smaak te pakken en wilde dit graag voor mezelf gaan doen en voor meerdere bedrijven.” Haar bedrijf De Regelmeisjes was geboren. ,,Het advies dat ik niet álles kan regelen, heb ik snel naast me neergelegd. Ik vind het juist leuk om heel veel verschillende dingen te doen en voor sommige zaken hoef je helemaal geen expert te zijn, maar moet je er gewoon voor zorgen dat het gebeurt.”

“Ik vind het juist leuk om heel veel verschillende dingen te doen”

Kirsten van Schaik

Snel schakelen

Maar om dit nou alleen te doen? Daar had Kirsten snel genoeg van. ,,Freelancen vond ik super eenzaam. Ik wilde graag een team neerzetten, waarmee ik het samen kan doen.” En zo geschiedde. Kirsten heeft 10 vaste Regelmeisjes in dienst en zo’n 40 Regelmeisjes zijn onderdeel van de flexibele schil. ,,Onze kracht is dat we snel schakelen. Als een opdrachtgever morgen iets geregeld wil hebben, hebben wij het bij wijze van spreken gisteren al gedaan. We hebben altijd iemand klaarstaan.” De Regelmeisjes gaan door waar anderen stoppen. ,,We zijn daarmee echt een aanvulling voor bedrijven. Voor wanneer personeel ziek is, op vakantie is, of gewoon wanneer tijdelijk extra werk verzet moet worden en bedrijven handjes tekort komen. Wij fixen het.”

Diversiteit in opdrachten

De klussen variëren van receptiewerk tot het bijhouden van de administratie en van het organiseren van evenementen tot het maken van content voor social media. De grootste overeenkomst? ,,Wij snappen het strategische, maar zijn echt van het doen. Of zoals ze in Rotterdam zeggen: niet lullen, maar poetsen.” Wat Kirsten zelf niet kan regelen met haar vaste team, daar zet ze iemand uit haar flexibele schil voor in. ,,Een website bouwen kunnen wij niet. Maar wij kunnen wel het project managen. Wij brengen alles terug tot een project: het begint bij A en eindigt bij Z en daartussenin knopen wij alle losse eindjes aan elkaar. Vanuit ons eigen kantoor of bij klanten op locatie. Daarbij maken we het vooral niet moeilijker dan dat het is. Het belangrijkste is dat het eindresultaat naar wens is, dan is onze opdrachtgever blij en daar doen wij het voor.”

“Met het openen van een kantoor in Amsterdam komt een droom van mij uit om vanuit meerdere locaties het hele land te bedienen”

Kirsten van Schaik

Kantoor in Amsterdam

Steeds meer bedrijven weten hun weg naar De Regelmeisjes te vinden, variërend van kleine lokale winkeliersverenigingen tot grote bedrijven als Albert Heijn en de GGZ. ,,In Rotterdam en omstreken zijn we een gevestigde naam. Met het openen van een kantoor in Amsterdam komt een droom van mij uit om vanuit meerdere locaties het hele land te bedienen.” Voor Kirsten was een tweede fysiek kantoor een logische keuze. ,,Wij zeggen altijd dat we snel bij je zijn, dan moeten we dit ook kunnen waarmaken. Klanten vinden het bovendien prettig om te weten dat je letterlijk in de buurt zit. In Amsterdam gebeurt veel, er is altijd wel een feestje of evenement. Mijn missie is geslaagd als klanten zeggen: ‘wat handig dat jullie er zijn, ik wist niet dat jullie bestonden!’”

Iets te regelen? Ga voor meer informatie naar: www.deregelmeisjes.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws