Podcast Droomstart

Thee bij het diner? Wel als het aan deze theesommelier ligt

Steeds meer mensen willen minderen met alcohol. Maar wat drink je dan bij het diner als je bijvoorbeeld bent uitgekeken op water? Thee, stelt theesommelier Anne Hardon. Met haar concept Chef's Dinner Tea wil zij Nederland massaal aan de warme drank krijgen tijdens het avondeten.

Anne Hardon Droomstart

Foto: Ruud Voest.

Van onze redactie 4 mei 2022

Ruim drie maanden geleden pitchte Hardon haar idee aan de ondernemersjury van de podcastserie Droomstart. Deze jury, onder leiding van Moonback-oprichter Niels Meijssen, had wel oren naar het plan en zo belandde Hardon in het Droomstart-avontuur.

Om haar een ware Droomstart te geven, is ze gekoppeld aan een mentor. Iemand uit de praktijk waarmee ze op gezette tijden kan sparren, kan overleggen en zoals Hardon het zelf zegt: iemand die een stok achter de deur is. Samen maken ze een plan om haar bedrijf zo snel mogelijk van de grond te krijgen.

Lees ook: Workation voor bedrijven als oplossing voor tanend teamgevoel: deze twintigers geloven erin

In de achtste aflevering van Droomstart blikt theesommelier Hardon met Niels Meijssen terug op de afgelopen drie maanden als ondernemer. Krijgt ze Nederland massaal aan de thee en worden er bijvoorbeeld al zakjes verkocht? Hardon: ,,Ik denk dat het verkopen me goed af gaat.”

De bonusaflevering staat geheel in teken van de mentorgesprekken die Hardon voerde met haar startupcoach. Welke stappen moet zij als eerste zetten om haar product in de markt te zetten en waar besteedt ze te veel tijd aan? Je hoort het in deze uitgebreide bonusaflevering.

Benieuwd geworden waar dit avontuur eindigt? Luister Droomstart dan via de bekende podcastkanalen zoals Spotify en Apple Podcast. Ga naar Droomstart.nl en mis niets van deze unieke ondernemersreis.

Lees ook: Twintiger heeft dé oplossing voor SEO-schrijvers en -marketeers

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws

Droomstart

Theesommelier verrast met een alternatief voor wijn in Droomstart

Steeds meer mensen willen minderen met alcohol. Maar wat schenk je in als er geen wijn meer op tafel staat en je bent uitgekeken op water? Thee, is het volmondige antwoord van Anne Hardon. In de vierde aflevering van de podcastserie Droomstart verrast de theesommelier met haar concept Chef’s Dinner Tea.

Details
Droomstart

Podcast Droomstart: waarom Eva en Nicky geloven in workations voor bedrijven

Corona heeft een hoop zaken versneld maar dat thuiswerken plots zó normaal zou worden, dat had zelfs de grootste innovator niet verwacht. Complete kantoren zijn leeg omdat het personeel – zelfs nu het weer kan – liever thuiswerkt. Maar hoe zit dat met de binding onderling, en met het bedrijf? Het ‘gouden duo’ uit de derde aflevering van de podcastserie Droomstart heeft de oplossing.

Details
De Ondernemer

Podcast Unlimited Ondernemen: zo verhoog je de slagkracht van jouw medewerkers

Hoe verhoog je de slagkracht van (jouw) medewerkers? Die vraag stelde techfilosoof Martijn Aslander in een poll die begin juli op dit platform kon worden beantwoord. Aslander reageert in de podcast Unlimited Ondernemen hieronder over de uitkomsten. En geeft tips om de knelpunten op te lossen.

Details
Droomstart

TU-student daagt Google uit in tweede aflevering van Droomstart

,,De wereld kan je veranderen met technologie, maar de impact is veel groter in een startup.” Het zijn de woorden van TU-student Dewwret Sitaldin in de tweede aflevering van de nieuwe podcastserie Droomstart. Zijn startup-idee daagt techreus Google uit. Maar weet hij ook de ondernemersjury te overtuigen?

Details
Droomstart

Volg ambitieuze ondernemers-in-de-dop in de nieuwe podcastserie Droomstart

Wist je dat de helft van de Nederlanders ervan droomt om te ondernemen, maar dat slechts een fractie daarvan daadwerkelijk de stap durft te maken? Daarom lanceert De Ondernemer Droomstart: een nieuwe podcastserie waarin ondernemers in spe met een gouden business-idee worden geholpen én gevolgd op hun weg naar succes.

Details
Sleutel tot Succes

Mijn naam is Groen. Jitse Groen. Grootste maaltijdbezorger van de westerse wereld

In 1999 programmeerde hij een pizzabestelsite in zijn studentenkamer in elkaar, anno nu runt Jitse Groen (43) de grootste maaltijdbezorger van de westerse wereld. Just Eat Takeaway.com bedient - letterlijk, in dit geval - samen met Grubhub ruim 70 miljoen klanten. Over die sleutel tot succes, over die exponentiële en zelfs explosieve groei, een kleine dertig boeiende luisterminuten.

Details