Aangeboden door Flatline Agency

Branded Content Groei

Flatline Agency is nu al toe aan een grotere jas

Het is nog maar twee jaar geleden dat de broers Robin en Dylan Laseur vanuit een kelder in Amsterdam een bedrijf uit de grond stampten. Onder de naam Orange & Lemons zagen zij kansen die andere techbedrijven lieten liggen. Dylan: ,,We hadden offerteaanvragen bij verschillende partijen neergelegd voor een specifieke wens. Van de prijzen en dooplooptijden schrokken we en besloten het zelf maar te gaan doen.” Een bedrijf was geboren. Nu -krap twee jaar later- is het kakelverse bedrijf alweer toe aan een grotere jas. Een nieuwe naam benadrukt de internationale ambities van Flatline Agency.

Dylan Laseur 1 juli 2021

Flatline Agency nu al toe aan een grotere jas

Orange and Lemons wordt Flatline Agency, de basis voor bedrijven die een digital ‘pulse’ nodig hebben. Foto: Robin en Dylan Laseur

Flatline Agency gaat zoals het zelf zegt een nieuwe fase in. Een fase waarin het zich verbreedt in de mogelijkheden voor klanten. Onder verschillende labels worden meerdere services aangeboden. Een noodzakelijke verbreding van het spectrum, daar de klantvragen ook breder worden. Daarom is het ook dat van medewerkers wordt verwacht dat zich wekelijks blijven ontwikkelen. Dylan: ,,Die ruimte wordt geboden, sterker; we eisen dat iedereen de nieuwste technieken eigen wil maken. Van onszelf, maar ook van ons personeel. Wij willen voor de muziek uit blijven lopen, dus staat innovatie in al onze oplossingen centraal.” Dit alles past bij de ambitie van Flatline Agency: de hoogst gewaardeerde custom development & PWA (Progressive Web App) – specialist van tenminste Nederland worden.

“Inmiddels doen we meerdere projecten die meer kosten dan een gemiddeld huis”

The American dream

‘De beste van tenminste Nederland worden’ is al een flinke ambitie op zich. Flatline Agency bewijst echter groter te denken dan de landgrenzen. De stap naar de Amerikaanse markt is volgens Dylan een logische. ,,Die markt is natuurlijk heel groot en rijk. Daarnaast merk je dat men in de USA onder de indruk is van wat er in Europa gebeurt op het gebied van design en software. Amerikaanse ondernemers eisen dat hun bedrijven de meest innovatieve applicaties krijgen. Ze kijken daarom met veel interesse naar wat er gebeurt in Amsterdam.”

Als de Tech hub van Europa is Amsterdam dus hot. Een uitgelezen kans voor Flatline Agency om zich als dé voorloper in custom development & PWAs te manifesteren. En al helemaal voor multinationals uit de Verenigde Staten. ,,Inmiddels doen we meerdere projecten die meer kosten dan een gemiddeld huis.”

Nieuw pand in hartje Amsterdam

De jas die Flatline Agency droeg ging uiteindelijk echt knellen. De groei in personeel zorgde voor praktische problemen met de huisvesting. Met zestien man op een kantoor van maximaal tien personen geeft problemen. En dat heeft men aan den lijve ondervonden. Dylan zegt hierover: ,,Op een bepaald moment liepen we tegen enkele belangrijke deadlines aan. Tegelijkertijd vonden gesprekken plaats met potentiële opdrachtgevers. Aan dezelfde tafel werd vergaderd en zaten enkele medewerkers keihard code te kloppen.” Met het nieuwe pand aan de Gerard Doustraat in hartje Amsterdam heeft Flatline Agency nu een pand dat past bij de statuur en de ambities van het bedrijf.

“Wij willen dat klanten naar ons toekomen omdat ze een jong en fris bedrijf voor zich zien, die alle verwachtingen te boven gaan met vette ideeën”

Topmerken willen weer leven

Flatline Agency levert alleen maatwerk. Dat is ook wat het bedrijf zo aantrekkelijk maakt voor opdrachtgevers. ,,Wij willen dat klanten naar ons toekomen omdat ze een jong en fris bedrijf voor zich zien, die alle verwachtingen te boven gaat met vette ideeën.” Dat heeft er tot op heden toe geleid dat een merk als MG binnen een maand een app online had, die door Flatline Agency in Django is gemaakt. Steeds meer bedrijven hebben een pulse nodig om de boel even op te schudden. Dat kan met een super strakke website, een ingewikkelde backend applicatie of met een handige app.

Flatline Agency zorgt ervoor dat die levenslijn weer in beweging komt. En of dat nu multinationals zijn of de garage om de hoek, als het project innovatieve en creatieve oplossingen vraagt, dan is Flatline Agency tevreden. Belangrijk is daarbij dat Flatline Agency verantwoordelijkheid neemt over het hele proces. Van de strategie tot data, in alles denkt het bedrijf met haar opdrachtgever mee. ,,De klant weet vooraf vaak niet wat de uiteindelijke wens is. Dat is ook moeilijk om duidelijk uit te spreken. Vaak worden onze klanten via via op ons gewezen en gaan we een oriënterend eerste gesprek aan. Onder het genot van een bak koffie proberen we te achterhalen wat de klant graag wil.” Dat doet Flatline Agency nu dus onder haar nieuwe naam in een nieuw 3,5 keer zo groot pand. Passend bij de groei.

Bent u ook benieuwd wat Flatline Agency voor uw bedrijf kan doen? Neem dan direct contact op!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws