Video Groei

Het Groeicollege Leiderschap: ontwikkel je van 'meewerkend voorman' naar de juiste leider

Deze maand gaat de nieuwe collegereeks Het Groeicollege Leiderschap van start, een opleiding in samenwerking met nlgroeit, Erasmus Universiteit Rotterdam en De Ondernemer. Ondernemer en groeiexpert Kees de Jong, initiatiefnemer van nlgroeit, daagt groeiondernemers uit om actief aan de slag te gaan met hun leiderschapskwaliteiten.

Van onze redactie 28 november 2022

Veel ondernemers zitten in een spannende en onzekere periode: hoe ziet de toekomst eruit in tijden van inflatie, energiecrisis, oorlog in Oekraïne? Desondanks blijven ze ambitieus en willen ze hun organisatie laten groeien door sterker, duurzamer en organisatorisch beter te ondernemen. Dat vraagt om goed leiderschap en uitmuntende managementkwaliteiten. Hoe creëer je een nieuwe bedrijfscultuur, terwijl je tegelijkertijd trouw blijft aan de huidige structuur en kernwaarden van je bedrijf?

Ontwikkel je van van 'meewerkend voorman' naar de juiste 'leider'

Kees de Jong, initiatiefnemer nlgroeit

Verbeter je leiderschapsstijl

In het Groeicollege Leiderschap neemt Kees de Jong ondernemers met groeiambitie mee om van 'meewerkend voorman' uiteindelijk een 'leider' te worden, in de beste zin des woords. Aan bod komen o.a. Missie, Visie en Cultuur van je bedrijf, de psychologie van het vormen van een topteam, en investeren in leiderschap door te leren delegeren.

Het Groeicollege Leiderschap

Van de makers van Het Groeicollege

Groeit je bedrijf en kom je in een andere fase? Verandert daarmee jouw rol? Ben je op zoek naar meer grip en structuur? Leiders die op tijd bijsturen en vooruitkijken, zijn veel wendbaarder en klaar voor veranderingen. Wacht niet langer, laat verandering je niet overkomen en wees voorbereid op de toekomst. Doe mee aan Het Groeicollege Leiderschap op 23 januari of volg eerst het gratis online proefcollege op 12 januari