Nieuws Groei

Grote internationale interesse voor interieurstartup NADUVI

De Nederlandse interieurstartup NADUVI heeft in haar Series-A investeringsronde 8,5 miljoen euro opgehaald. De online Home & Living-outlet die vorig jaar de ‘Beste Starter Award’ in de wacht sleepte, laat nu zien grote aantrekkingskracht te hebben op internationale technologie-investeerders.

Van onze redactie 20 mei 2021

Naduvi team

Het complete managementteam van NADUVI.

NADUVI vierde in maart van dit jaar haar éénjarig bestaan en groeit, met dubbelcijferige maandelijkse groei. De nieuwe kapitaalinjectie wordt gebruikt om de snelle groei van het platform kracht bij te zetten. Itai Gross, oprichter en ceo van de startup: ,,We kijken terug op een fantastisch eerste jaar en de nieuwe fundingronde toont het vertrouwen dat onze investeerders in ons hebben. Onze ambitie is om in heel Europa dé grootste online interieuroutlet te worden en vele klanten blij te maken door een aantrekkelijk assortiment van mooie items met grote kortingen te bieden.”

Dagelijks worden nieuwe producten en merken toegevoegd op NADUVI-platform

In het afgelopen jaar heeft NADUVI haar aanbod enorm vergroot. Doordat dagelijks nieuwe producten en merken worden toegevoegd op het platform, blijven klanten regelmatig de website bezoeken. Bijna een kwart van de klanten doet herhaalaankopen binnen de eerste maanden en dat aantal groeit maandelijks door. Gross: ,,We zien dat dit model werkt en gaan daarom nog meer investeren in het vergroten van het assortiment, uitbreiden van ons team, het doorontwikkelen van onze technologie en internationale expansie.”

''Onze ambitie is om in heel Europa dé grootste online interieuroutlet te worden en vele klanten blij te maken door een aantrekkelijk assortiment''

Itai Gross, oprichter en ceo NADUVI (foto onder)

De investeringsronde werd geleid door Begin Capital uit Londen. Alex Menn, Founding Partner bij Begin Capital: ,,NADUVI bouwt een uniek technologisch platform dat consumenten in staat stelt om mooie interieurmerken met aanzienlijke kortingen te kopen. We zijn onder de indruk van het team en de sterke groei van het merk in korte tijd en geloven in de grote internationale potentie.”

Andere participanten in de ronde zijn bekende marketplace investeerders All Iron Ventures uit Spanje en FJ LABS uit New York. Ook angel investeerders van het eerste uur en Slingshot Ventures investeren opnieuw in de startup.

Lees ook: Investeringsronde Physee: miljoenen voor innovaties en Europese uitrol

Merken verkopen en leveren via NADUVI direct aan de consument met hoge kortingen

NADUVI is momenteel actief in Nederland, België en startte vorige maand met verkoop in Duitsland. De lancering in Duitsland is het begin van de internationale expansie. De ambitieuze startup heeft plannen om naar meerdere Europese landen uit te breiden.

Via de online outlet worden inmiddels 250 merken en een wisselend assortiment van ruim 25.000 producten met korting verkocht. De merken verkopen en leveren via NADUVI direct aan de consument met kortingen van 30 tot 80 procent. Het bedrijf helpt haar leveranciers met de verschuiving naar online, waarbij leveranciers in alle facetten die nodig zijn voor het online ondernemen worden ondersteund.

Lees ook: Investeerders melden zich voor pakketkluizen-startup Izipack

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws