Nieuws Groei

Kijkshop.nl start verkoop boeketten en versproducten

Goede timing: in aanloop naar Valentijnsdag begint kijkshop.nl met de verkoop boeketten. Naast de droogbloemen, kamer- en buitenplanten en decoratiematerialen start kijkshop.nl binnenkort ook de verkoop van delicatessen, waaronder vlees en vis van horecakwaliteit.

Van onze redactie 10 februari 2021

Bloemen export ondernemer

,,Met Valentijnsdag in zicht is dit hét moment om een nieuwe productcategorie voor het perfecte Valentijnscadeau te introduceren", vertelt Kijkshop-ceo Konrad van den Bosch. ,,Want naast de productcategorieën parfum, beauty en drank zijn er nu dus ook bloemen in de webshop verkrijgbaar. En dat in samenwerking met Summaflor, onderdeel van Floral Trade Group,

De boeketten op kijkshop.nl zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en worden binnen een dag thuisbezorgd. Hierdoor weten consumenten zeker dat zij verse bloemen in huis halen of cadeau doen.

Lees ook: Kijkshop.nl blijft assortiment uitbreiden: Bax-Music en Art&Craft

FLOWR is in 2016 gelanceerd in Denemarken en uitgegroeid tot een unieke aanbieder van exclusieve boeketten. De combinatie van Scandinavisch design en Nederlandse kwaliteit maken de boeketten tot een succes. De boeketten van FLOWR worden direct vanaf de veiling in stevige kartonnen dozen vervoerd. Natuurlijk met voldoende water en handige tips over hoe het boeket zo lang mogelijk mooi gehouden kan worden.

De partner van kijkshop.nl, Summaflor, is dé Europese retailpartner op het gebied van bloemen en planten. Als gespecialiseerde dienstverlener in sierteeltproducten, zetten zij zich in voor een klanttevredenheid op topniveau.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.