Nieuws Groei

Dit is het nieuws dat Niels Meijssen (Moonback) in De Ondernemer Live vertelde

Dinsdag blijft De Ondernemer Live nog even in de vakantiesferen met Niels Meijssen, oprichter van de ‘eerlijke boekingssite’ Moonback, als hoofdgast. De ondernemer die de strijd aan wil gaan met Booking.com heeft groot nieuws.

UPDATE - Moonback en Time to Momo fuseren, bekijk de video hieronder.

Van onze redactie 7 september 2023

Niels meijssen Time To Momo10

Beeld: Emiel Muijderman Fotografie

BREAKING - Moonback en Time to Momo bundelen krachten tegen Booking.com

In 2020 schreef Niels Meijssen op LinkedIn de frustratie van zich af toen hij las dat Booking.com coronasteun aanvroeg: ‘Waarom heeft een bedrijf dat vorig jaar nog 5 miljard winst maakte, 65 miljoen staatssteun van de belastingbetalers nodig?’ Zijn post kreeg bijval, waarop Niels besloot een eerlijke bookingssite op te richten.

Inmiddels zijn we op de kop af drie jaar verder en is het mogelijk om via ‘zijn’ Moonback te reizen naar tientallen steden in Europa. Zonder afleiding en zonder gemanipuleerde zoekresultaten. Hoog tijd dus om bij te praten met Niels over de groei van zijn platform en welke kansen er nog liggen. En… hij heeft groot nieuws! Wat dat is, dat zie je dinsdag van 11.00 tot 13.00 uur tijdens De Ondernemer Live.

UPDATE - Moonback en Time to Momo fuseren, bekijk de video hieronder.

Nationale Ondernemersprijs

Naast Niels komt de winnaar van de Nationale Ondernemersprijs langs. Deze nieuwe onderscheiding van De Ondernemer en de regiotitels van het AD is dit jaar voor het eerst uitgereikt. Leadax ging er met de hoofdprijs vandoor. Waarom heeft dit bedrijf gewonnen? We vragen het oprichter Roeland van Delden.

Ook deze week is er een nieuwe ondernemer voor de Pitch! Nic Jooste zijn van Selati komt in één minuut vertellen waarom hij funding nodig heeft en waarom jij in zijn alcoholvrije spirit moet investeren. Daarnaast gaan we het hebben over verzuim, want daarover gaan ondernemers pas nadenken als een medewerker uitvalt. En dat is vaak te laat. Ondernemerscoach Ralph van Dam vertelt uit eigen ervaring én wat je eraan kunt doen.

Lees ook: Boekingsite-startup Moonback trekt verder Europa in: '2023 jaar van de waarheid'

In het laatste half uur ligt de focus op transport en mobiliteit. Arjan van der Woning van Toll Global Forwarding duidt de ontwikkelingen in de transportwereld en legt uit hoe ondernemers in Nederland minder afhankelijk kunnen zijn van buitenlandse handelsstromen. Tot slot schakelen we over met Roland Tameling die vanuit München een ontmoeting heeft met een van meest vooraanstaande Nederlanders in autoland. Kortom een bomvolle show.

Meekijken kan dinsdag 12 september tussen 11.00 en 13.00 uur via het YouTube-kanaal van De Ondernemer, of de homepage.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws