Combined ShapeAcademy Groei

Met De Ondernemer Academy gaan we ondernemers nóg beter helpen

De Ondernemer lanceert vandaag De Ondernemer Academy, de leeromgeving speciaal voor ondernemers. Directeur Gerard van den Broek legt in onderstaande blog uit hoe we met De Ondernemer Academy ondernemers nog beter kunnen helpen. Wil jij groeien als ondernemer? Bekijk hier De Ondernemer Academy.

Gerard van den Broek 8 maart 2021

Shutterstock 1775001980

Eind 2020 deden we uitgebreid onderzoek onder ondernemers. Belangrijkste vraag in dat onderzoek was: ,,Hoe kunnen we jou als ondernemer nog beter helpen in 2021?” Verreweg de meeste antwoorden hadden betrekking op ‘het vergroten van kennis’: dus tips over boeken, inspiratie door andere ondernemers, adviezen van specialisten, sparren met mentoren, volgen van trainingen en opleidingen, deelnemen aan seminars enz. enz.

En heel eerlijk gezegd, dit verbaasde me niks, want ga er maar aan staan: ondernemen in een tijd waarin de economie een enorme transitie doormaakt. Oude business modellen staan onder druk, klantrelaties zijn veranderd, de rol van technologie is belangrijker dan ooit en ook de manier waarop we moeten leidinggeven is veranderd. En dan lezen we ook nog regelmatig in de media dat we ons uit de crisis moeten investeren. Kortom, er wordt nogal wat verlangd van ondernemers vandaag de dag.

Lees ook: Het Groeicollege: Kees de Jong geeft advies hoe bij te leren als ondernemer

De Ondernemer Academy

Daarom lanceren wij vandaag De Ondernemer Academy, een leeromgeving speciaal voor ondernemers ontwikkeld. Met daarin boeken die we gelezen hebben en kunnen aanbevelen, met trainingen en opleidingen die we samen met absolute specialisten als Goodhabitz, Business Models Inc., Erasmus Centre for Entrepreneurship, nlgroeit, De Commerciële Revolutie en de Social Selling Company hebben ontwikkeld en hopelijk straks weer met mooie live seminars als we elkaar weer mogen ontmoeten en kunnen netwerken.

We hebben onder andere speciale programma’s ontwikkeld die gaan over het transformeren van je business model, het vergroten van je omzet en over hoe je als ondernemer de groei van je bedrijf kunt versnellen. Thema’s die nu super urgent zijn als het gaat om sterker uit de crisis komen met je bedrijf. Dus wil jij jezelf verder ontwikkelen? Bekijk nu het aanbod op De Ondernemer Academy.

Dat is uiteindelijk ons belangrijkste doel want ik herhaal nog maar eens: ,,Als het goed gaat met ondernemers, gaat het goed met ons land.” Nu er diverse branches gedwongen stilstaan of op halve kracht draaien door de coronamaatregelen voelen we de impact hiervan allemaal. Dus bij De Ondernemer hebben we de handschoen opgepakt en spelen we in op de uitkomsten van het onderzoek. Wij gaan ondernemers helpen met de ontwikkeling van zichzelf en dus van hun bedrijf en hopen zoveel mogelijk ondernemers in de groeistand te krijgen.

De Ondernemer Academy

Wil jij groeien als ondernemer? Bekijk ons aanbod op De Ondernemer Academy.

tracking pixel