Aangeboden door Ondernemersportaal Den Haag

Branded Content Groei

Hoe Rick Teunissen Haagse ondernemers helpt om de juiste weg te vinden bij de gemeente

Bij het Ondernemersportaal Den Haag is alle kennis aanwezig om vragen van ondernemers snel te beantwoorden, zodat zij weer verder kunnen met ondernemen. Er is een fysieke plek, een website én er zijn drie bedrijfscontactfunctionarissen.

Anke Derkse 28 april 2022

Ondernemersportaal Den Haag Rick Teunissen

Foto: Fleur Beemster.

De belangrijkste taak die ik voor mezelf zie is een brug te slaan tussen de gemeente en ondernemers. Zelf ben ik jarenlang ondernemer geweest en ik weet hoe het is om te starten, te groeien én te stoppen met een onderneming. Bij alle fases heb je te maken met overheidsregels die door de gemeente worden uitgevoerd. Ik weet hoe lastig het is om uit te zoeken bij welke afdeling je waarvoor precies moet zijn. Daarom ben ik ook zo blij met het Ondernemersportaal. Hier kun je als Haagse ondernemer terecht met al je vragen en problemen. Vragen op het gebied van vergunningen, toezicht, subsidiemogelijkheden en nog veel meer.

Op de fiets door de wijk

Met al deze vragen kun je op werkdagen terecht bij het fysieke loket van het Ondernemersportaal in het Stadhuis. Daar vind je ook de experts voor horeca en zelfstandigen. Veel antwoorden vind je al op de website. Voor enkele wijken is er een bedrijfscontactfunctionaris en daar ben ik er één van. Ik mag ondernemers in Zuidwest ondersteunen met al hun vragen. Ik vind het fantastisch om in gesprek te gaan met al die gedreven ondernemers in ons gebied. Een paar keer per week rijd ik op mijn fiets door de wijk. Vooral om die fiets neer te zetten bij een ondernemer voor de deur. Ik kom graag luisteren naar hun vragen en problemen.

"Een paar keer per week rijd ik op mijn fiets door de wijk. Vooral om die fiets neer te zetten bij een ondernemer voor de deur. Ik kom graag luisteren naar hun vragen en problemen"

Rick Teunissen

Oplossingen bieden

Als bedrijfscontactfunctionaris kan ik ondernemers helpen om de juiste weg te vinden bij de gemeente. De vragen die een ondernemer heeft, leg ik direct voor aan de juiste collega bij de gemeente en ik zorg dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Onlangs was ik bij Yakup Uysal van de COOP op het Heeswijkplein. Hij wil graag uitbreiden en wist niet precies welke vergunningen hij daarvoor moest aanvragen. Ik heb het voor hem uitgezocht, een collega erbij gehaald en nu kan Yakup aan de slag met de vergunningaanvraag. Een andere ondernemer klaagde over poep op de stoep voor haar winkel. Ook dat kon ik oplossen, samen met iemand van Handhaving. Kortom, ik luister naar de ondernemer, zet de vraag uit bij de juiste persoon en koppel zo snel mogelijk terug.

Rick Teunissen - Ondernemersportaal Den Haag

Antwoord op al jouw ondernemersvragen

Rick Teunissen is één van de bedrijfscontactfunctionarissen van het Ondernemersportaal Den Haag en werkzaam in stadsdeel Zuidwest. Zijn taak is om de verbinding te leggen tussen ondernemers in Zuidwest en de Gemeente. Hij is te bereiken via 06-50161633 en rick.teunissen@denhaag.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws

tracking pixel