Nieuws Groei

Zo wil RoomRaccoon personeelsbestand snel laten groeien op oververhitte arbeidsmarkt

RoomRaccoon, een alles-in-één-hotelmanagementsysteem, heeft een ambitieus uitbreidingsplan aangekondigd om de productinnovatie en klantenservice te versterken. Het Brabantse bedrijf gaat wereldwijd meer personeel werven, waardoor het aantal medewerkers verdeeld over de verschillende afdelingen de komende 18 maanden met meer dan 100 procent moet toenemen.

Van onze redactie 3 augustus 2022

Room Raccoon Team

Het RoomRaccoon-leadership team van links naar rechts: Stefan Maritz, Nadja Buckenberger, Adam Clarke, Tymen van Dyl en Rene Edeling.

Hoe wil het jonge bedrijf het voor elkaar boksen om in deze tijden van enorme arbeidskrapte zo'n enorme groei door te maken? Ceo en mede-oprichter Tymen van Dyl: ,,We willen dit realiseren door te investeren in onze mensen, en daarmee ook in ons product- en dienstenaanbod. Ons uitbreidingsplan omvat de toevoeging van meer dan 100 functies, wat zorgt voor meer dan een verdrievoudiging van het aantal medewerkers in het product- en engineeringteam.''

Van Dyl: ,,Andere belangrijke doelen zijn het aantrekken van meer senior talent met de toevoeging van meer dan tien director- en VP-rollen, evenals een verdubbeling van de account executive- en customerservice-teams verdeeld over de tien focusmarkten in Europa, Afrika, Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk.''

''Met het oog op de toekomst bekijken we de mogelijkheden om kapitaal op te halen om zo onze volgende groeifase te versnellen"

Tymen van Dyl, ceo RoomRaccoon

Bedrijf wil kapitaal ophalen om zo de volgende groeifase te versnellen

De versnelde groeistrategie wordt ondersteund door de sterk gewortelde fundering van het bedrijf. ,,We zijn er erg trots op dat we met succes een snel groeiend en financieel gezond bedrijf hebben opgebouwd. Met het oog op de toekomst bekijken we de mogelijkheden om kapitaal op te halen om zo onze volgende groeifase te versnellen", aldus Van Dyl.

Lees ook: Nooit te vroeg voor een investering: RemoteDream bewijst het in Dragons' Den

Wat doet RoomRaccoon?

RoomRaccoon is een hotelmanagementsysteem voor onafhankelijke hoteliers. Het systeem is ontworpen door hoteleigenaren en tech-specialisten. RoomRaccoon belooft dat het alles-in-één cloud-based een oplossing biedt en de technologie hoteliers helpt om de bedrijfsvoering te bevorderen, de winstgevendheid te verhogen en de gastervaring te verbeteren.

Het bedrijf heeft zich inmiddels gevestigd in tien focusmarkten in de Benelux, de Duitstalige landen, Zuid-Afrika, Portugal, Italië, Kroatië, Spanje, Frankrijk, Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk. Vandaag de dag zijn meer dan 1600 accommodaties in 54 landen uitgerust met het innovatieve platform van het bedrijf.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws