Nieuws Groei
Saladebar SLA wil na flinke groeispurt in Nederland uiteindelijk Europa in
Saladabar SLA zet de groei in een hogere versnelling. Oprichters Jop van de Graaf en Nina Pierson gaan met franchisenemer in zee om daarna de stap naar het buitenland te maken.

Oprichters van SLA Jop van de Graaf en Nina Pierson Foto: SLA
Saladebar SLA, pionier op het gebied van gezond, plantaardig en lekker eten, opende het eerste restaurant in 2013 in Amsterdam. Sindsdien is de saladebar in hard tempo gegroeid naar dertien vestigingen. In de komende jaren willen de twee oprichters het aantal vestigingen sterk uitbreiden binnen Europa, met als start de zoektocht naar franchisenemers door heel Nederland.
Lees ook: Uitbreiding in Duitsland: New York Pizza neemt pizzaketen Stückwerk over
Van de Graaf en Pierson richten zich op steden met minimaal 100.000 inwoners en zoeken vestigingen in of rondom de stadscentra. Gezocht wordt naar ambitieuze ondernemers met een gedeelde missie om van gezond eten het nieuwe normaal te maken. Met ervaring in of affiniteit met horeca. Ook een passie voor duurzaamheid is een must.