Nieuws Groei

Wisseling van de wacht bij IT-dienstverlener Intermax

De Rotterdamse IT-dienstverlener Intermax is de volgende fase ingegaan. Een van de oprichters, John Knieriem, is uit het bedrijf gestapt. Ludo Baauw gaat verder en wil groeien.

Eduard Voorn | Foto: RV 28 maart 2017

Intermax Knieriem Baauw

Met een vrolijke zwaai dirigeerde John Knieriem in Theater Walhalla een klassiek orkest. De verandering in het bedrijf werd gevierd met het complete personeel. Eten met een goed glas wijn hoorde daarbij.

Intermax

Om geheel vrij te zijn verkocht Knieriem zijn aandelen aan Baauw en enkele andere aandeelhouders. De twee richtten Intermax 22 jaar geleden op. Knieriem was 16 jaar directeur, Baauw gaat nu verder. Boven restaurant Floor en naast de Rotterdamse Schouwburg wordt keihard gewerkt.

Ontwikkelen

Baauw: ,,Ik heb enorm veel zin in om Intermax verder te ontwikkelen en uit te bouwen. Op sommige momenten zal ik mijn maatje zeker gaan missen, maar we hebben zeker voldoende kwaliteit in huis.''

Guardian360

Knieriem en Baauw zullen elkaar nog vaak tegenkomen in Rotterdam; ze zijn beiden betrokken bij start-up Guardian360. Dat IT-bedrijf scant netwerken non-stop op kwetsbaarheden en indringers.

Gaat u met uw onderneming ook de volgende fase in? Mail dan naar regiorotterdam@deondernemer.nl.