Nieuws Innovatie

IT-dienstverlener Advantive bestaat tien jaar

Advantive bestaat vrijdag precies tien jaar. De afgelopen tien jaar is de organisatie uitgegroeid tot een toonaangevende IT-dienstverlener met een breed portfolio van diensten en producten, meldt het Weertse bedrijf in een persbericht.

Van onze redactie 1 april 2016

Ict servers wallpaper

De organisatie is thuis op het gebied van Microsoft-technologie en ontwikkelt daarnaast business en mobile apps en oplossingen. Een team van 50 medewerkers ondersteunt organisaties in Nederland en België op IT-gebied.

"Op 1 april 2006 ben ik Advantive gestart met als doel organisaties te ondersteunen bij het behalen van hun doelstellingen door de inzet van IT. In de afgelopen tien jaar hebben wij hiervoor een succesvolle aanpak ontwikkeld, waarmee we de efficiency en flexibiliteit van onze klanten vergroten. Hierdoor kunnen zij eenvoudig inspelen op veranderingen", zegt Theobert Kissen, technisch directeur van Advantive. "Met onze producten en diensten willen we altijd voorop lopen."

"In onze organisatie staat passie, professionaliteit en plezier centraal. We bieden onze medewerkers een inspirerende en prettige werkomgeving met leuke, uitdagende projecten. Dit zorgt er mede voor, dat alle collega’s altijd dat stapje extra voor de klant en voor elkaar zetten. Hiermee zetten we de klant op nummer 1. Daar ben ik trots op. Dit blijft dan ook onze focus houden”, zegt Jan Groenen, algemeen directeur van Advantive.