Nieuws Innovatie

Max Verstappen wordt tech talent leader bij Exact

Formule 1-coureur Max Verstappen gaat aan de slag als tech talent leader bij Exact. Hij gaat de HR Board van de software-ontwikkelaar adviseren over het Tech Talent Programma. In dit programma worden techtalenten begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling. Exact en Max Verstappen werken al samen sinds augustus 2015.

Van onze redactie 20 mei 2016

Max verstappen exact

Max Verstappen: “Talent is van belang als je de top wilt bereiken. Net als focus en vastberadenheid. Je moet nieuwe dingen willen leren en jezelf snel kunnen aanpassen aan nieuwe situaties. Aan de hand van mijn eigen achtergrond hoop ik het talent bij Exact te kunnen laten zien dat het realiseren van doelen betekent dat je hard moet werken. En dat hoe getalenteerd je ook bent, je teamwork en samenwerking nodig hebt om écht succesvol te zijn.”

Verrijking partnership VerstappenExact telt wereldwijd zo'n 500 medewerkers in technologie en verwacht een sterke groei in het ontwikkelen van digitale producten en diensten voor ondernemers en hun accountants. CEO Erik van der Meijden: “Voor Exact zijn developers en designers van doorslaggevend belang voor de groei van onze onderneming. Het is echt een verrijking van ons partnership met Max Verstappen om hem als motivator voor deze groep te kunnen zetten. Als je ziet wat zijn winst in Spanje losmaakt in Nederland, dan kun je je wel voorstellen wat het voor onze talenten betekent dat hij bij Exact de rol van tech talent leader krijgt. We zijn heel trots op zijn prestaties en vinden de manier waarop hij zijn sportcarrière invult ongelooflijk inspirerend. Het is een mooie kans dat Max anderen deelgenoot wil maken van zijn persoonlijke ervaringen als toptalent.”

Lees ook:Marketing: Max Verstappen is naast de baan miljoenen waardDe Max-factor is merkbaar op de kartbaan in Strijen