Video Innovatie

... maar wat zijn die geheimen van Silicon Valley dan?

Om terug te kijken, dit webinar met Wibe Wagemans en Eva Schram, auteurs van het veelbesproken boek 'Het Geheim van Silicon Valley'. Over onder meer de rol van Nederlandse ondernemers in Silicon Valley, het anders denken in investeren in bedrijven, de verschillen in werkcultuur, de verkiezingen Biden-Trump en natuurlijk, het boek.

Van onze redactie 11 december 2020

Silicon Valley is veel meer dan de thuislocatie van de machtigste bedrijven ter wereld. Het is een bruisende plek waar de constante drang naar innovatie alles bepaalt, groots denken de norm is en startups uitgroeien tot miljardenimperiums. Wat is daar precies gaande? En wat kun jij leren van de ondernemers uit de Valley?

Het komt allemaal aan bod in Het Geheim van Silicon Valley, het boek van Wibe Wagemans en Eva Schram, beiden daar al jaren woonachtig en werkzaam. Het boek is via deze link te bestellen in de webshop van De Ondernemer.

Wibe Wagemans en Eva Schram behoren ook tot het team expertbloggers van De Ondernemer, met om en om wekelijks op de woensdag een nieuwe blog. De eerste van Eva is via deze link te lezen.

Lees ook: Silicon Valley-experts over Nederland: met ja-maar-mentaliteit ga je het niet redden

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.