Nieuws Technologie

Ruud Feltkamp stopt met GTST, stapt in crypto-ondernemerschap

Acteur Ruud Feltkamp (29) stopt na 12 jaar met zijn rol in Goede Tijden Slechte Tijden. Ruud gaat zich, samen met zijn broer Pim, fulltime richten op hun start-up Cryptohopper: een bedrijfje dat cryptofanaten helpt ‘traden'.

Suzanne Borgdorff | Foto: ANP 6 november 2018

Cryptohopper Ruud Feltkamp

Feltkamp raakte een aantal jaar geleden naar eigen zeggen verslaafd aan de wereld van de cryptocurrencies. Het zogenoemde daytrading bracht hem soms 300 euro per dag op. Samen met zijn broer bouwde Feltkamp, die ook actief is als dj, een 'crypto tradingbot’, een soort software waarmee onder het motto ‘start hopping’ gehandeld kan worden. ,,Beginners kunnen zich registreren. Aan de beurskant staat je geld, vervolgens kun je templates aanklikken en dan kan er gehandeld worden’’, legt Feltkamp kort uit.

Lees ook: Hoe Olcay Gulsen succesvol opkrabbelt na het faillissement van Supertrash

In de top 5

Cryptohopper, dat gevestigd is in Amsterdam Noord, staat momenteel in de top 5 van de best scorende start-ups van Nederland. Samen met prins Constantijn stappen de Feltkampjes binnenkort in het vliegtuig naar Amerika, waar een bezoek wordt gebracht aan technologiemekka Silicon Valley.