Advertorial van Reeleezee

Advertorial Technologie

Reeleezee vernieuwt: nieuwe app en meer eenvoud in abonnementen

Reeleezee introduceert de nieuwe, mobiele Reeleezee App. ,,Tijd besparen om ondernemers meer tijd te geven voor ondernemen of om als accountant meer advies te geven, dat is de continue meetlat van ons succes”, vertelt Ties Arts, algemeen directeur.

Van onze redactie 2 oktober 2019

Reeleezee

Met de nieuwe Reeleezee App kun je factureren, uitgaven registreren en bonnetjes scannen, je bankrekening checken en relatiegegevens van klanten en leveranciers vastleggen. Er is bovendien altijd inzicht in inkomsten en uitgaven, openstaande taken en de BTW. Ondertussen is je gehele boekhouding up-to-date.

Wat je in de app doet wordt direct verwerkt in je boekhouding en andersom - of je dat nu zelf doet of laat doen door de accountant of boekhouder. Flexibel dus, op de manier die bij de ondernemer past. Ties Arts: ,,Je kunt stellen dat Reeleezee, uitvinder van online boekhouden sinds 2002, zichzelf opnieuw heeft uitgevonden”.

Reeleezee is in de kern innovatief en servicegericht, zet eenvoud voor de gebruiker centraal en is altijd up-to-date, en dus veilig en betrouwbaar. De vereenvoudiging van het abonnementenmodel voor ondernemers is een logisch vervolg hierop. De nieuwe vier abonnementsvormen, van Onderweg(+) tot Slim Boekhouden(+), passen bij de behoefte van ondernemers aan een totaaloplossing. Bestaande klanten worden vanaf nu gefaseerd ondergebracht in het nieuwe model. Voor hen komt de nieuwe app ook per direct beschikbaar.

Supporter van ondernemers

Reeleezee biedt een totaaloplossing voor online boekhouden voor ondernemers (zzp en mkb). Van offerte, BTW-aangifte doen tot de balans en winst en verliesrekening.

Met Reeleezee verloopt zoveel mogelijk werk automatisch: robotic accounting. Voor accountants is dit ook goed nieuws: zij kunnen met zo hun klanten beter bedienen.