Aangeboden door Vodafone Business

Branded Content

Koffie College (1/10): Marco Aarnink over leiderschap in crisistijd

Onze belangrijkste missie op dit moment? Zorgen dat ondernemers sterker uit deze crisis komen. Daarom ontwikkelden wij in samenwerking met Vodafone Business een serie van tien video-interviews met topspecialisten, De Ondernemer Koffie Colleges. De eerste gast is Marco Aarnink, onder andere oprichter van Print.com. Hij wilde de internationale markt veroveren. En toen sloeg de crisis toe. Hij vertelt over leiderschap in crisistijd. Scroll naar beneden of klik hier om direct naar het Koffie College te gaan.

Van onze redactie 10 april 2020

Marco Aarnink Vodafone 2

Wat als de situatie in één klap helemaal omslaat en jij daar niets aan kan veranderen? Dan rest niets anders dan zo snel mogelijk anticiperen op de nieuwe werkelijkheid. Zorgen dat je je bedrijf anders inricht, je mensen anders aanstuurt en je klanten op andere manieren gaat bedienen. Dit vergt bovendien een andere manier van leidinggeven. Marco Aarnink, ondernemer pur sang, vertelt over leiderschap, en hoe je juist nu met klanten omgaat. Gewoon vanuit de boardroom met een kop koffie erbij!

Support tijdens het thuiswerken

Juist nu is het moment om ondernemers te supporten. Dat doen we met een efficiënt werkend en veilig netwerk, waar Vodafone Business als telecombedrijf hard voor werkt. In deze tijd beseffen we meer dan ooit hoe belangrijk het is om met elkaar verbonden te zijn en te blijven. Ondernemers hebben hun handen vol aan het draaiend houden van hun bedrijf. Vodafone Business helpt ondernemers daarin graag, niet alleen met ons stabiele netwerk en innovaties, maar ook met inspiratie. Daarom organiseren wij samen met Vodafone Business deze Koffie College-interviews; iedere dinsdag en vrijdagochtend inspiratie voor de zaak met een goede kop koffie. Thema’s als leiderschap, marketing/sales, technologie en innovatie, en finance en future komen voorbij. Wilt u weten wat Vodafone Business nog meer voor uw bedrijf kan betekenen? Lees dan dan hier verder.

De Koffie Colleges bestaan uit 10 afleveringen. Elke dinsdag en vrijdag om 11.00 uur verschijnt een nieuw Koffie College, met elke keer een nieuwe gast, op De Ondernemer. De gasten zijn onder andere:

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.

tracking pixel
tracking pixel