Nieuws Marketing

5 redenen om naar de Masters of LXRY-beurs te gaan

Masters of LXRY, de luxe beurs vol prijzige hebbedingetjes, wordt dit jaar groter dan ooit. Naast de duurste en exclusiefste auto’s, jachten en sieraden die elk jaar te bewonderen zijn, is er aankomende 8 tot en met 12 december een extra ruimte vrijgemaakt voor een nieuwe entree. Het is bij binnenkomst niet meer doorstappen tot je de eerste jacht in het vizier hebt, maar genieten van de eindeloze kunst in de grootst opgezette expositieruimte. Maar deze luxe kunstzinnige entree is niet de enige reden om een kijkje te nemen op de LXRY-beurs.

De Ondernemer 28 november 2016

1 Masters of LXRY1065

1. Netwerken to the maxOp de LXRY-beurs, voorheen Miljonairsfair, barst het van de ondernemers. Niet alleen telt de beurs ruim vierhonderd bedrijven die hun producten proberen te verkopen en promoten, nee, er lopen er ook nog eens duizenden rond. Een dagje rondstruinen tussen de Lamborghini’s en Jaguars kan dus zomaar nieuwe contanten opleveren. Daarnaast organiseert LXRY op de laatste dag Business Monday. Een dag die zeer in trek is bij de top van het zakenleven, een dag met tomeloze energie en vooral ondernemerszin.

2. Mis geen enkele nieuwe lanceringToonaangevende bedrijven gebruiken Masters of LXRY vaak als hét podium om nieuwe lanceringen aan het grote publiek te presenteren. Niet alleen nationale bedrijven gebruiken dit podium, ook komen er vaak internationale lanceringen voorbij. Wil je op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen, dan is een bezoekje aan de LXRY-beurs zeker op zijn plaats.

3. Voel je een multimiljonairNaast het feit dat een bezoekje aan Masters of LXRY een boost kan geven aan je netwerkkring, is het natuurlijk ook gewoon heel fijn om je een dag multimiljonair te voelen. Of je nou in de allernieuwste BMW wil zitten, een horloge om je pols wil van tienduizenden euro’s of een sterrenmaaltijd wil eten. Niks is te gek.

4. Maak de opmerkelijkste uitspraken van Jort Kelder meeEen graag geziene gast op de Masters of LXRY is Jort Kelder. En zoals we gewend zijn van Jort kan hij soms verrassend uit de hoek komen met zijn uitspraken. Zo concludeerde hij vorig jaar: “hoe groter het succes, hoe dieper het decolleté.” Wat zal zijn conclusie over de Masters of LXRY dit jaar zijn?

5. Wen aan jouw toekomstWie weet is al die luxe wel jouw toekomst. Het verleden heeft bewezen dat je met goed ondernemerschap ver kunt komen. Dus altijd de droom gehad om die ene dure jacht te kopen? Wie weet is het eerder werkelijkheid dan je denkt.

Gerelateerd artikel:'Ondernemen is gewoon een straf'