Nieuws Marketing

Blogtop 5: Het geheim van succesvol ondernemen

Wat is het geheim van succesvol ondernemen? Bestaat er een formule die leidt tot écht succes? Die vragen onderzoekt Erwin Damhuis van Verstanderen.nu in de best gelezen blog van afgelopen week voor DeOndernemer.nl. De volledige blogtop 5 staat hieronder op een rijtje.

De Ondernemer 6 mei 2016

Excited 1280963 1920

1. Erwin Damhuis - Het geheim van succesvol ondernemenEr zijn ondernemers die handelen in succesformules. Je kent ze misschien wel: de groeiversnellers, winst-verdubbelaars en klantmagneten. Als je hen mag geloven, leidt hun formule tot ongekende successen. Op Facebook en Twitter zie ik dagelijks advertenties voorbij komen die de ene na de andere gouden belofte doen. Komen al die beloften uit?

2. Fred Rutgers - Uw winkel is toch geen uitdragerij...Wat zet u buiten als winkelier? Iets dat opvalt natuurlijk, iets dat klanten naar uw zaak lokt. Maar toch gaat het vaak mis.

3. Raoul Rossou - Wees streng voor jezelf!Het is van belang om altijd zo realistisch mogelijke verwachtingen te hebben. Het niet voldoen aan verwachtingen, of het nu over jezelf is of van anderen, kan leiden tot teleurstelling, onzekerheid of zelfs angst.

4. Peter van der Wijk - Wees in alles je eigen bedrijfsverhaalDit is er aan de hand: reputatie wordt belangrijker dan imago, betekenis belangrijker dan reclame, relevantie belangrijker dan merkbekendheid. En wat doe jij als ondernemer daarmee?

5. Hans Bertram - Hoe overleef je de 24-uurseconomie?De markt - je klanten - verwachten dat je altijd beschikbaar bent. Je eerste gedachte is misschien dat je daar nooit aan gaat beginnen. Als je iets langer nadenkt, dan zal blijken, dat jouw 'bereikbaarheid' in ieder geval beter zal moeten zijn dan die van je concurrenten.