Nieuws Marketing

Blogtop 5: Johnny Depp loopt leeg met 2 miljoen per maand, wat kunnen ondernemers daarvan leren?

Het gaat goed me je bedrijf en je groeit enorm. Dat is mooi en zelfs noodzakelijk. Pas alleen wel op dat je niet verblind raakt door succes, waarschuwt blogger Fred Rutgers. Want extra omzet heeft alleen zin als je er ook meer winst door gaat maken. Ben je benieuwd naar de rest van de Blogtop 5? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

De Ondernemer 28 juli 2017

Johnny Depp

1. Johnny Depp loopt leeg met 2 miljoen per maand, wat kunnen ondernemers daarvan leren? - Fred Rutgers

Johnny Depp is een succesvol en rijk man, maar krijgt het toch voor elkaar om in de geldproblemen te komen. Als ondernemer kun je hier een belangrijke les uit halen: extra omzet heeft alleen zin als je er ook meer winst door gaat maken. Je niet laten verblinden door succes en meer omzet is een hele kunst.

2. Volg deze 10 stappen om als bedrijf voorbereid te zijn op de nieuwe privacywet - Gwenny Moonen-Titulaer

Ben jij als ondernemer al op de hoogte van de nieuwe privacywet? In haar blog legt Gwenny Moonen-Titulaer uitgebreid uit hoe je de bedrijfsvoering aanpast aan deze wet. Veel ondernemers beseffen bovendien niet genoeg dat deze wet niet alleen de grote spelers zoals Facebook raakt. De nieuwe wet is van toepassing op elke ondernemer die met klantgegevens werkt.

3. Dit zijn de opties als je nieuw personeel nodig hebt - Yolanda Vermeulen

Nieuw personeel nodig, maar geen idee hoe je de juiste mensen kunt vinden? Yolanda Vermeulen bespreekt in haar blog de opties die je als bedrijf hebt om (snel) nieuw personeel te vinden. Kun je dit het beste zelf doen, of een expert inschakelen van buitenaf?

4. Aandacht besteden aan mobiliteit? Laat zelf het goede voorbeeld zien - Arnoud Broers

Naast salarissen en huisvesting is mobiliteit een van de grootste kostenposten voor bedrijven. Wil je hier als ondernemer meer aandacht aan besteden? Arnoud Broers legt uit welke kant je op kunt gaan met mobiliteit binnen je bedrijf.

5. Uitbesteden betekent niet dat je volledig van de zorg af ben - Marianne Sturman

Als ondernemer is het van groot belang dat je beseft dat je niet alles zelf moet én kunt doen. Daarom is het een goed idee om bepaalde taken uit te besteden. Maar let op: ook dan ben je er niet volledig vanaf, waarschuwt Marianne Sturman. Als ondernemer ben en blijf jij de eindverantwoordelijke.