Nieuws Marketing

Blogtop 5: Kleine ondernemers zijn de overheid zat

Kleine ondernemers zijn de overheid zat. Met deze stelling behaalt Fred Rutgers wederom de eerste plek in onze blogtop 5. Benieuwd naar wie er nog meer in de top 5 staan? Wij zetten ze op een rijtje. Leuk feitje: er staan deze week maar liefst 2 vlogs in!

De Ondernemer 15 juli 2016

Wiebes 1065

1. Kleine ondernemers zijn de overheid zat - Fred RutgersDe lokale, nationale en Europese politiek staat steeds verder af van de kleine ondernemers. Deze week hoorde ik weer een ondernemer zuchten: "Als ik het woord ambtenaar hoor, krijg ik spontaan vlekken in mijn nek"

2. Vlog: Een beller is sneller - Richard S.T. de VriesVeel mensen zien op tegen het bellen naar klanten. Een gemiste kans! Want een beller is sneller.

3. Maakt Whatsapp al onderdeel uit van jouw marketingstrategie? - Sander DullaartWhatsApp heeft in Nederland met 9,8 miljoen gebruikers meer gebruikers dan Facebook (9,6 miljoen) of Youtube (7,2 miljoen). Zeven miljoen Nederlanders gebruiken WhatsApp dagelijks en daarmee is het het meest gebruikte socialmediakanaal. Toch onbreekt de WhatsApp-knop nog vaak naast de ‘share buttons’ van Facebook, Twitter, e-mail en LinkedIn. Een gemiste kans!

4. Zo vraag je succesvol krediet aan bij de bank - Hans BertramAls je krediet aanvraagt bij de bank, moeten de accountmanager, de kredietbeoordelaar en de opperbeoordelaars heil zien in je plannen. De drie obstakels op weg naar je investering.

5. Vlog: Zo gebruik je social media - Linda KrijnsSocial media, het is ondertussen één van de belangrijkste kanalen om reclame op te plaatsen voor jouw product. Maar hoe doe je dat eigenlijk? De kunst afkijken bij een ander lijkt namelijk makkelijker dan dat het daadwerkelijk is.