Nieuws Marketing

Blogtop 5: Op welke manier vind jij nieuwe klanten?

Klanten komen en gaan. Maar je klantenbestand aanvullen en vooral die nieuwe klanten vinden, hoe doe je dat? Ben je benieuwd naar de rest van de Blogtop 5? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

De Ondernemer 19 mei 2017

Verrekijker locatie

1. Op welke manier vind jij nieuwe klanten?- Jos Burgers

Omdat er altijd wel klanten verdwijnen, is het zaak om nieuwe te vinden. Hoe doe je dat?

2. Intuïtief versus rationeel ondernemen- Raoul Rossou

Iedere ondernemer maakt in zijn carrière verschillende ontwikkelingen door. Een van die ontwikkelingen is de switch van intuïtief ondernemen naar rationeel ondernemen (en hopelijk ook weer terug).

3. Hoe haal je meer omzet uit je klantenbestand? - Gerdine Annaars

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om nieuwe klanten te trekken. Maar vergeet ook je bestaande afnemers niet. Door ze te waarderen, aan je te binden en met ze samen te werken haal je er nog meer omzet uit.

4. Hoe ga je als ondernemer om met 13 keer 'nee'? - Richard S.T. de Vries

Een illusie is een beeld dat je hebt van de werkelijkheid. Bij verkoopgesprekken is de werkelijkheid soms rauw, vervelend en inspannend. Je moet als verkoper van goede huize komen om toch na 13 keer 'nee' te horen het veertiende gesprek ontspannen in te gaan. Voor je het weet zak je in een diepe put en zie je alleen obstakels en geen kansen. Hoe ga je daar als ondernemer mee om?

5. Klanten (h)erkennen in het online retaillandschap - Kitty Koelemeijer

Online zoeken heeft de transparantie in de retail aanzienlijk vergroot, waardoor consumenten niet per se naar de winkelstraat hoeven om het aanbod te vergelijken en de papieren folder verdwijnt.