Nieuws Marketing

Bossche ondernemer begint vloerenzaak in Velddriel

Van onze redactie 22 januari 2016

Vloerenzaakparket1065

Het pand in Velddriel waarin voorheen keukencentrum Van Eembergen gevestigd was en dat al enkele jaren leeg stond, krijgt een nieuwe invulling. 'De Smaak Van' opent op zaterdag 20 februari de deuren van de zaak aan de Provincialeweg. Het gaat om een bedrijf in vloeren, wand- en raamdecoratie. "De hoofdzaak zijn de vloeren, parket, laminaat en pvc. Daarnaast hebben we behang, gerecyclede verf en houten muurdecoratie", somt John Coutinho op in het Brabants Dagblad.

Hij gaat de winkel runnen samen met twee compagnons. Eén van hen - Luigi Perosce - kocht twee jaar terug het pand. Het keukencentrum dat ervoor zat, ging half 2013 failliet.

"Rond augustus kwamen Luigi en ik in contact met elkaar en zijn we begonnen met plannen maken voor De Smaak Van", zegt Bosschenaar Coutinho, die al 26 jaar in de wereld van parketvloeren zit als legger ervan.

De naam van de zaak, De Smaak Van, vindt zijn oorsprong in de voorganger, de keukenzaak. "In het hart van onze zaak staat een keuken, met een grote eettafel, tv en open haard. Aan die tafel willen we de aankopen met klanten bespreken. Die keuken en tafel zorgen straks voor een goede sfeer."