Nieuws Marketing

Camping De Molenhof in Reutum verovert plek in Camping Top 100

REUTUM – Camping De Molenhof in Reutum behoort volgens Camping.Info tot de 100 beste campings van Europa. Het bedrijf van de familie Kleijsen dat in 2015 haar 50-jarig jubileum vierde staat op plek 98. Het is één van de nieuwkomers in de lijst.

Van onze redactie 20 januari 2016

Molenhof Emiel Muijderman

De tevredenheid van 51.427 kampeerders is de basis voor de lijst van Camping.Info. Gezamenlijk schreven zij 94.319 beoordelingen op Camping.Info. "In raking worden uitsluitend de adviezen van gasten opgenomen", legt Erwin Oberascher, directeur van Camping.Info uit. "Daardoor maken ook kleine en onbekende campings een goede kans in de Top 100, om zo als gouden tip ontdekt te kunnen worden ontdekt."

JulianahoeveDe populairste camping van Nederland is Camping Julianahoeve in Renesse. Deze staat op de 41ste plaats. Andere Nederlandse campings in de lijst zijn Camping Vreehorst in Winterswijk (54), Standcamping Groede (60), Camping Janse in Zoutelande (77) en Recreatiecentrum Ter Spegelt in Eersel (83). De Europese nummer één is Camping Seiser Alm in Italië.

Foto: Emiel Muijderman