Nieuws Marketing

Deense dameskleding in hartje Hengelo

Karin Taverne en Claudia Leemreize kijken trots rond in hun nieuwe dameskledingwinkel Noa Moda aan de Nieuwstraat 32. Na drukke maanden van voorbereiding openden ze donderdag hun zaak.

Van onze redactie 24 februari 2016

Karin taverne claudia besselink frans nikkels

"We hadden altijd al een voorliefde voor mode. Ook liepen we al even rond met het idee om een eigen kledingzaak te beginnen." Taverne geeft aan dat ze goed nagedacht hebben over de opzet van de winkel. "Het was niet zo dat we plots besloten om een winkel te openen. Onze ziel en zaligheid zit in Noa Moda."

Eerst keken ze naar het huidige aanbod in Hengelo. "We spelen daarop in met een collectie die je elders niet snel vindt in de stad. Een andere belangrijk punt was om te kijken naar wat we zelf mooi vinden en zouden kopen." Zo kwamen de twee vrouwen al snel uit bij merken uit Denemarken.

KwaliteitLeemreize roemt de hoge kwaliteit en de duurzaamheid die deze labels kenmerken. "We wisten gelijk: deze kleding willen we aanbieden."

Volgens haar staat de Deense mode bekend om het gebruik van natuurlijke materialen, een minimalistische stijl en stijlvolle kleurencombinaties. "Dat zijn elementen die ons allebei aanspreken."

Taverne en Leemreize geven aan dat stijl belangrijk is voor Noa Moda. "Bij ons kan elke vrouw binnen haar eigen budget haar eigen smaak volgen."

Foto: Karin Taverne & Claudia Leemreize van Noa Moda (Frans Nikkels)