Nieuws Marketing

Deliveroo lanceert platform voor zakelijke klanten

Maaltijdbezorger Deliveroo heeft het platform Deliveroo for Business gelanceerd voor overwerkers die het avondmaal graag laten bezorgen op kantoor.

De Ondernemer | Foto: Deliveroo 28 september 2016

Deliveroo 1065

Uit onderzoek van de bezorgdienst blijkt dat steeds meer professionals regelmatig een vorkje prikken achter de computer. Juridische en financiële professionals zijn verantwoordelijk voor 22% van de zakelijke bestellingen. Advertising (16%) neemt de derde plek in gevolgd door media (14%), tech (8%) en consulting (7%).

Deliveroo bezorgde natuurlijk al bij bedrijven. Voordeel van dit nieuwe platform is dat het zorgt voor minder administratieve rompslomp. "Werkgevers kunnen een bedrag instellen, de uitgaven kunnen worden ingezien en er hoeven geen declaraties achteraf gedaan worden", aldus Evelyne Muntjewerf, head of marketing bij Deliveroo.Deliveroo for Business past goed bij de groeiambitie van de bezorgdienst die op dit moment actief is in 12 landen. Om het merk meer diversiteit te geven is het logo met de kangoeroe onlangs vervangen door een nieuw abstracter logo.