Nieuws Marketing

Dierenspeciaalzaak Terneuzen gaat het hoekje om

Een verhuiswagen zal Dierenspeciaalzaak Terneuzen niet nodig hebben, de nieuwe locatie ligt heel letterlijk op een steenworp afstand. Van de Axelsestraat 122 verhuist de zaak naar het oude Lidl-pand aan de Oranjestraat waar tot anderhalf jaar geleden Now Or Never nog gevestigd was.

Van onze redactie 23 september 2016

Dierenspeciaalzaak Terneuzen Camile Schelstraete

Het stond sindsdien leeg. Het werd wel eens tijd vindt Wouter Van Maele, die samen met zijn ouders de zaak leidt. "Het nieuwe pand is een heel stuk groter, hier staat het inmiddels bol van alle spullen. Vroeger was het alleen een rubberen kip die piept, nu zijn er speeltjes waarbij je de piep uit kunt zetten of die alleen hoorbaar zijn voor de honden." Het assortiment van de winkel groeide en groeide en de paden tussen de rekken werden steeds smaller.

'Een heel andere winkel'

In de oude Lidl is er een zee van ruimte. "Het wordt wel een heel andere winkel", belooft Van Maele, "We vinden dat een dier het goed moet hebben in een gezin. We willen in de nieuwe zaak een sfeer neerzetten die bij dat gevoel klopt. De aquariumafdeling wordt vele malen groter, we hebben de mogelijkheid om meer zakken voer in de zaak neer te zetten waardoor we ook groter kunnen inkopen. De prijzen zullen beter worden", verwacht hij. "En er zullen ook activiteiten zijn. Er moet ook wat te doen zijn in de nieuwe winkel." Van Maele denkt daarbij aan een ladiesnight, een gedragstherapeut voor honden of aquascaping; de kunst van het vormgeven van een aquarium.

Op 22 oktober sluit de zaak aan de Axelsestraat, waarna op 27 oktober de nieuwe zaak om de hoek open gaat. "Het wordt groots gevierd", belooft Van Maele.