Nieuws Marketing

Dit is het beste leasebedrijf van Nederland

Het beste leasebedrijf van Nederland is Hiltermann Lease Groep BV. Het bedrijf is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Leasebranche. ‘Haar uitgebreide kennis van leasen weet de Hiltermann Lease Groep goed te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

De Ondernemer 15 april 2016

Beste leasebedrijf NL

“Innovatie is het sleutelwoord bij Hiltermann, zij is continu bezig haar diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant. Men is voortdurend bezig nieuwe leaseproducten te ontwerpen en te introduceren op de Nederlandse markt”, aldus de nominatiecommissie. Het leasebedrijf bestaat uit drie gespecialiseerde werkmaatschappijen met elk hun eigen kennis en ervaring. Zo kan zij een compleet pakket bieden en tegelijkertijd persoonlijke aandacht en expertise garanderen. Strix Lease Service verhuurt personenauto’s en lichte bestelwagens, Auto Lease Company richt zich op de financiële lease van personen- en bedrijfswagens. Wie op zoek is naar de financiering van bedrijfsmiddelen – van schoonmaakmachines tot landbouwwerktuigen – kan bij The Lease Factory terecht. Met deze werkmaatschappijen bestrijkt zij de gehele financiële en operationele leasesector.

Waar andere leasemaatschappijen zich uitsluitend richten op auto’s, verhuurt Hiltermann ook kapitaalgoederen. Denk bijvoorbeeld aan dure professionele camera’s van Nikon. “Gedrevenheid, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een absolute topper in haar wereld’, oordeelt de Nominatiecommissie ‘Werken traditionele leasebedrijven rechttoe rechtaan en wordt de acceptatie van een nieuwe cliënt aan een computer overgelaten, levert Hiltermann Lease Groep maatwerk’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Er worden uiteraard creditchecks gedaan op nieuwe cliënten, maar als deze negatief uitvallen, proberen de medewerkers altijd nog een mogelijkheid te vinden om de klant wel te bedienen. Heel vaak gebeurt dat ook door persoonlijke bezoeken af te leggen. Een belangrijk onderscheidend vermogen”, oordeelt de Nominatiecommissie. “De terechte branchewinnaar!”