Nieuws Marketing

Drogisterijreus Die Grenze tijdelijk in V&D Enschede

Bert Hesselink opent binnen drie weken een pop-up store in het oude V&D-pand in Enschede met zijn formule Medikamente Die Grenze. Daarmee voegt de Denekampse ondernemer een nieuwe poot toe aan zijn indrukwekkende imperium van drogisterijen, meldt Tubantia vrijdag.

Erwin Waanders | Foto: Carlo ter Ellen 28 oktober 2016

Vend enschede hudsons bay carlo ter ellen

Hesselink erkent dat het weer een nieuwe en spannende, stap is. "Ik ben in Denekamp ooit begonnen met een winkel van 20 vierkante meter en was daarmee de kleinste van Nederland. Nu ik de benedenverdieping van het oude V&D-pand aan het Van Heekplein huur, ben ik in een klap de grootste van Nederland met 3.800 vierkante meter verkoopoppervlak", zegt hij lachend.

Hudson Bay

"Het pand staat nog leeg totdat Hudson Bay er in 2017 intrekt. Wanneer dat precies zal zijn, is nog onbekend en daarom trekken wij er nu voor een bepaalde periode in. We gaan het in principe voor drie maanden huren en daarna kijken we wel weer verder", zegt Hesselink.

Keten

Die Grenze is een keten van zestien vestigingen in de grensstreek. Die Grenze verkoopt receptvrije geneesmiddelen, verzorgingsproducten en parfum. In Winterswijk opende Hesselink onlangs een winkel van 1.500 vierkante meter. In Enschede zijn er vestigingen aan de GJ van Heekstraat en het Van Loenshof.