Nieuws Marketing

Duvel Beer Experience in voormalige gasfabriek

Duvel begint in de voormalige gasfabriek aan de Zutphenseweg een 'Beer Experience Centre'. In het pand, pal aan de invalsweg vanaf de A1, kunnen gasten kennis maken met het bier uit de brouwerij in het Belgische Moortgat.

Van onze redactie 25 februari 2016

Bierkroeghoreca1065

Duvel had al een kantoor in Deventer en verlaat die locatie voor de gasfabriek. Behalve het 'bierbelevingscentrum' krijgt het pand een kantoorfunctie met ontmoetingsplek van de brouwer. Duvel zocht al langer naar een zichtlocatie in een karaktervolle omgeving.

Het industriële erfgoed is gekocht door 1618 Vastgoed BV, die het complex gaat opknappen. Als de restauratie klaar is trekt in één van de drie panden de Deventer whiskeystoker Erik Molenaar.

OntmoetingsplekIn het middelste en grootste gebouw gaat het ook bruisen. Figuurlijk. Daar komt een kenniscentrum waar startende ondernemers en bedrijven elkaar ontmoeten, elkaar inspireren, werken en nieuwe concepten ontstaan. Het 'kennislab' is technology gedreven, met thema's rond bijvoorbeeld marketing, apps en digitale toepassingen.