Nieuws Marketing

Eén grote receptie voor Veluwse ondernemers

Van onze redactie 7 januari 2016

Receptieborrel1065

Het bedrijfsleven op de West-Veluwe houdt dinsdag 12 januari een grote gezamenlijke nieuwjaarsreceptie in het auditorium Klein Vanenburg aan de Vanenburgerallee 13 in Putten. Het programma begint om 16.30 uur en duurt tot ongeveer 19 uur.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Bedrijvenkring Ermelo die vijftig jaar bestaat. Voorzitter Heimen van Diest blikt tijdens zijn toespraak uitgebreid terug op actuele lokale en regionale ontwikkelingen.

Maar er zijn meerdere partners betrokken bij de receptie. Ook de Bedrijvenkring Harderwijk, VNO/NCW Noord-Veluwe en De Maatschappij doen mee. Volgens Gert Spijker van de Bedrijvenkring Ermelo worden er zo'n 250 bezoekers verwacht.

LinnaeusonderscheidingOok de Linnaeusonderscheiding wordt die middag uitgereikt; de belangrijkste prijs voor ondernemers uit de regio. Voorzitter Henk Lambooij van De Maatschappij (dep. NW Veluwe en Flevoland) reikt de prijs uit aan de Ondernemer van het Jaar 2015.

Daarnaast is er een opbeurende speech van Jan-Henk Bouman (over trends). De presentatie van de middag is in handen van de Ermelose Sophia de Boer; winnares van de Mrs. Netherlands Universe Verkiezing 2015.