Nieuws Marketing

Energieloket Oldenzaal uitbouwen tot winkel

Het Energieloket Oldenzaal is zo'n succes dat het duurzame initiatief wordt uitgebouwd. In overleg met de Stichting Duurzaam Oldenzaal, WBO Wonen, bedrijven en energie- en wooncoaches wordt gekeken of een energiewinkel kan worden ingericht.

Van onze redactie 28 maart 2016

Teun Hofmeijer 2 Toma Tudor

Oldenzalers zouden in deze energiewinkel terecht moeten kunnen voor informatie en advies over energiebesparing en -opwekking. In drie jaar tijd bezochten ongeveer 4.500 Oldenzalers de website van het energieloket. In die periode is de telefonische en digitale helpdesk 760 maal geraadpleegd. Ook werden informatiebijeenkomsten en spreekuren gehouden. Tijdens die spreekuren was het mogelijk om persoonlijk advies te krijgen.Het gemeentelijk energieloket is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de provincie. Op termijn zou het loket zonder subsidies moeten kunnen functioneren. Voor een afspraak met een energiecoach kan contact worden opgenomen met Impuls: tel. 0541-571414 of energie@impulsoldenzaal.nl.

Foto: Het succes van het Energieloket is mede te danken aan de vrijwilligers die door Teun Hofmeijer van Impuls zijn opgeleid tot energiecoach (Toma Tudor)