Nieuws Marketing

Haarstudio Emmen neemt kapperszaak in Vriezenveen over

Kapperszaak Brainwash aan het Westeinde 21A is overgenomen door Arjan de Wolff, eigenaar van Haarstudio Emmen. Het is voor de Drent de tweede zaak die hij opent.

Van onze redactie 13 januari 2016

Kapper stockpixabay

De nieuwe Haarstudio Vriezenveen kreeg vorige week een kleine facelift, waarna de zaak werd heropend. De haarstudio heeft ruimere openingstijden en is ook op koopavond geopend.

Volgens Mienouk van der Velde uit Almelo, die eerder drie jaar bij Brainwash heeft gewerkt, is het de bedoeling dat er een team van vier kapsters aan de slag gaat bij Haarstudio Vriezenveen.

Van der Velde: „Op dit moment staan we weliswaar soms ook met vier mensen te werken in de zaak in Vriezenveen, maar een van mijn collegaatjes gaat straks weer terug naar Emmen. We zijn dan ook nog op zoek naar een kapster die aan de slag kan bij ons.”

OpeningstijdenDe openingstijden van Haarstudio Vriezenveen zijn: maandag van 12.30 tot 18.00 uur; dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur; donderdag van 09.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 08.30 tot 18.00 uur.

Foto: Pixabay