Nieuws Marketing

Hengelose centrumondernemers houden succesvolle paaseieractie

Liefst vijfhonderd paaseieren met een verrassing erin waren zaterdag verstopt op tal van plaatsen in het centrum.

Van onze redactie 29 maart 2016

Paasei bram reinders robin hilberink

Voor zover bekend werden vrijwel alle eieren teruggevonden. Honderden mensen gingen op zoek. Ze werden blij bij het ontdekken van het ei, maar vooral van de inhoud, variërend van een waarde- of dinerbon tot aan een bon voor een gratis product of voor oplopende kortingen. De eieren konden worden ingeleverd bij het bedrijf dat vermeld stond op de bon.

Gouden eiOok het gouden ei, de absolute klapper, met daarin 500 euro cash kwam boven water. De gelukkige vinder was Bram Reinders, een 20-jarige Hengeloër die studeert aan de pabo in Deventer.

"Ik heb eerst de tips afgewacht die op Facebook stonden. Om kwart voor twaalf kwam de gouden tip. Ik was in de bibliotheek aan de Beursstraat aan het werk, daar heb ik een bijbaantje. Ik vroeg om een koffiepauze en een minuut later was ik al ter plekke."

Die plek was het Prins Bernhardplantsoen. "Bij het muziekpodium onder aan het hek, daar vond ik het gouden ei."

StudentHij kon zijn geluk niet op. "Wat ik met het geld ga doen? Ik heb net een studiereis gehad, dat kostte me een rib uit mijn lijf. Ik kan het geld dus goed gebruiken. En ja, ik ben een arme student, toch wel, dan is dit mooi meegenomen."

"Geweldig dat hij won", zei Kim Vollenbroek, evenementencoördinator van Stichting Centrumondernemers Hengelo. "Je hoopt dat iemand die het geld goed kan gebruiken die 500 euro vindt en dan komt het ook nog uit."

De Hengelose centrumondernemers hielden deze massale eieractie. "Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Niet alleen met Pasen, er komen nog meer gelegenheden om acties te doen", aldus Kim Vollenbroek.