How-to Marketing

Digital Wake-Up online: laat je inspireren door de besten

We leven in een tijdperk waarin trends, technologie, consumenten en het medialandschap zo snel veranderen dat het voor bedrijven soms niet meer bij te benen is. Het is een tijdperk waarin snelle aanpassingen essentieel zijn. En dit geldt dus ook voor jou als ondernemer, marketeer of communicatiespecialist. Wat moet je doen om online op te vallen en wat vooral niet? PSV, DPG Media en De Ondernemer schudden je donderdag 28 oktober - online - wakker met Digital Wake-Up.

Van onze redactie 2 oktober 2020

Laatste update: 27 oktober 2020 21:00

Digitaal laptop computer social media

Digitale Wake-Up: kennis en inspiratie

Geef je business een boost met digitale marketing en laat je raken door de verhalen van onze experts. Tijdens het online evenement Digital Wake-Up krijg je in twee uur tijd praktisch toepasbare tips en veel nieuwe inspiratie op het gebied van digitale marketing.

Tijdens Digital Wake-Up heet gastheer Robert van den Ham (De Ondernemer) je welkom bij een ochtend vol nieuwe belevenissen en verhalen. Samen met Lucas van Houtert, hoofdredacteur Brabants Dagblad, trapt hij het spits af met het onderwerp: ‘verhalen vertellen in de journalistiek’.

Cor Hospes, expert contentmarketing, neemt je vervolgens mee op een enerverende reis vol scherpzinnige observaties over het veranderende medialandschap en de rol van social media hierin.

Speciale gast: Maarten Franken, Goodhabitz-ceo

En aansluitend ontrafel je samen met Maarten Franken, ceo van Goodhabitz, de ‘digitale’ geheimen achter succesformule van het grootste online leerplatform van Europa.

Programma Digital Wake-Up

Digital Wake-up is een online live evenement en volg je op donderdagochtend 29 oktober via een stream, live uitgezonden vanuit Sportslounge 1988 in het Philips Stadion. Gewoon thuis op je mobiel, laptop of desktop - helemaal ‘corona-proof’ dus.

Je deelt je vragen in de live chat en leert hoe je jouw online groei een impuls geeft. De uitzending start om 08.00 uur. Zorg dat je op tijd klaar zit. Het programma ziet er als volgt uit:

8.00 uur: Start van de inspiratiesessie met Robert van den Ham en Lucas van Houtert.
8.25 uur:
Cor Hospes neemt je mee op een enerverende reis die tintelt van creativiteit.
9.15 uur:
Maarten Franken, over hoe je met digitalisering medewerkers laat groeien.
10.00 uur:
Volledig geïnspireerd kun je weer aan het werk.

Hier kun je je direct gratis inschrijven..

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.